Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.77

BETANO

1.Granada-Barcelona

Astazi de la ora 19:30, Barcelona joaca in fata unei echipe care în ultimul an a impresionat. Granada este calificată în ”primăvara europeană” și acum este situată pe locul 7, cu 24 de puncte. Ambele echipe vin dupa o victorie asa ca trebuie sa ne asteptam la un meci frumos cu multe ocazii.

cota2.ro

Barcelona a reusit sa urce cateva locuri ,sa ajunga pe locul 4 iar cu o victorie in seara asta ar putea urca pe locul 3.

  • Granada: W L W L W
  • Barcelona: W W D W D

In meciurile directe,4 au fost castigate de Barcelona si un singur meci in 2019 de Granada,un 2-0 pe teren propriu.

Acum,pentru ca meciul este unul greu,pentru ambele echipe nu voi alege vreun solist ci voi merge pe o varianta la cornere, pentru ca ma astept la ocazii de ambele parti.

2.Osasuna-Real Madrid

Penultima clasată, Osasuna, primește vizita echipei de pe locul 2, Real Madrid. Ar trebui să fie un meci ușor pentru „galactici”, dar în meciurile cu echipele „mici” s-a împiedicat până acum echipa lui Zidane. „Galacticii” sunt neînvinși de șapte etape, în timp ce Osasuna e fără victorie în campionat din octombrie. De atunci a disputat zece etape: șase înfrângeri și patru egaluri.

Madrilenii vin după victorie în fața Celtei Vigo, pe teren propriu, în timp ce Osasuna a remizat, 1-1, pe terenul lui Real Sociedad. Trupa din Pamplona are trei egaluri conscutive înaintea acestui meci.

Se întâlnesc echipa cu a doua cea mai bună ofensivă, Real Madrid, cu echipa cu a treia cea mai slabă apărare, Osasuna.

Osasuna nu se poate baza la acest meci pe Chimy Avila, Marc Cardona, Adrian Lopez, Brasanac, Ruben Martinez și Torro, toți accidentați, în timp ce din echipa lui Zidane vor lipsi doar Carvajal, suspendat, și Rodrygo, accidentat.

Prin urmare,favorita clara este Real Madrid dar pentru ca joaca in deplasare voi incerca doar un PsF.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Granada vs Barcelona
Pronostic:
P7 cornere
Cota
1.30
Osasuna vs Real Madrid
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.36
Cota finala: 1.77
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro