Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

Superbet

1.FCSB-Astra Giurgiu

Runda a 16-a din Liga 1 se va încheia cu FCSB - Astra, programat în seara asta de la ora 20:00 pe Arena Nationala.

cota2.ro

FCSB este lider la zi, cu 34 de puncte și, după egalul Craiovei de acasă, cu Sepsi, nu poate fi detronată la finalul zilei de CFR, având în vedere golaverajul net superior față de campioana en-titre. Formația lui Toni Petrea are cele mai multe victorii la zi, 11, și are mai departe cel mai bun atac din L1 (37 de goluri). 19 puncte din 21 posibile a scos acasă FCSB în acest sezon, meciul cu Sepsi (1-1) din finalul lui 2020, fiind singurul necâștigat în propriul în sezonul în curs.

Giurgiuvenii sunt la șapte partide oficiale la rând fără eșec. Practic, Astra nu a pierdut niciun meci de la venirea pe bancă a lui Eugen Neagoe. 2020 a fost încheiat în trombă:au trecut cu 3-0 de Gaz Metan Mediaș, iar apoi s-au impus cu 6-0 pe terenul UTA-ei!

Și jocurile Astrei sunt destul de spectaculoase, media de goluri din meciurile ei fiind de 2,8/joc.

FCSB are un bilanț de 23-16 la victorii, în 48 de confruntări cu Astra, iar în tur, bucureștenii s-au impus la Giurgiu cu 3-0. Dar, acest meci a fost precedat de trei victorii la rând ale Astrei contra celor de la FCSB!

Cred ca vom avea un meci spectaculos ,cu reusite si cu multe faze importante la ambele porti si voi merge ca pronostic 1 solist.

2.Union Berlin-Leverkusen

Union Berlin și Leverkusen se întâlnesc în primul meci al etapei a 16-a din Bundesliga, astazi de la ora 21:30. La începutul sezonului, puțini se gândeau că acest duel va conta în lupta pentru locurile europene, însă formația din capitala Germaniei a mers impecabil până acum.

Union Berlin trece din nou printr-o serie pozitivă în Bundesliga, nemaipierzând de cinci meciuri. Trei egaluri și două victorii a obținut echipa lui Urs Fischer de la înfrângerea din derby-ul local cu Hertha. 

La capitolul absenți, pe lângă Kruse, vor mai lipsi și atacanții Joel Pohjanpalo și Anthony Ujah. De asemenea, la Christian Gentner și Nico Schlotterbeck sunt incerți. 

Bayer Leverkusen a mers impecabil până aproape de finalul anului. Neînvinsă în primele 12 etape, echipa lui Peter Bosz ajunsese chiar pe primul loc în Bundesliga. A urmat apoi partida cu Bayern care a echivalat cu startul unei căderi.

Se anunta un duel foarte tare intre cele doua, cu multe reusite si cred eu ca de ambele parti.Voi merge gol marcat gazde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Astra Giurgiu
Pronostic:
1
Cota
1.47
Union Berlin vs Leverkusen
Pronostic:
Gazdele P0.5g/meci
Cota
1.37
Cota finala: 2.01
Profit: 5.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro