Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.30

BETANO

1.Omonia-Achnas

In runda cu numarul 20, in First Division,in Cipru incepand cu ora 16.00 avem un meci destul de simplu din punctul meu de vedere.Ocupanta locului 3 Omonia intalneste ultima clasata pe Aachnas,o echipa aflata intr-o forma foarte slaba.

cota2.ro

  • Omonia: D D W W W
  • Achnas: L L W D L

In ultimele 5 meciuri directe,Omonia s-a impus de 4 ori iar Achnas a reusit o remiza in 2017 pe teren propriu.

Cu 3 puncte astazi,Omonia ar putea-o egala la puncte pe Apollon,prima clasata,si de aceea o sa joc simplu solist acest eveniment.

2.Dortmund-Mainz

Dortmund joacă astazi de la ora 16:30 contra lui Mainz, pe teren propriu, în etapa a 16-a din Bundesliga. Este un meci ce ar trebui să fie câștigat cu ușurință de „galben-negri”, dată fiind diferența de valoare și de formă dintre cele două echipe.

Borussia Dortmund încearcă să revină în lupta pentru titlu, după ce a terminat 2020 într-o formă foarte slabă. Etapa trecută, echipa lui Edin Terzic a arătat că nu trebuie scoasă din calcule, după ce a câștigat categoric la Leipzig, cu 3-1.

Mainz are probleme serioase în acest sezon, iar șansele în privința salvării de la retrogradare scad pe zi ce trece. Cu o singură victorie în primele 15 etape a ajuns pe ultimul loc, după ce Schalke a bifat primul succes. De asemenea, Mainz are și trei înfrângeri consecutive, fiecare însă cu un antrenor diferit pe bancă.

Ultimele 2 meciuri directe au fost castigate de oaspeti asa ca e timpul ca Dortmund sa incheie aceasta serie neagra si sa castige cele 3 puncte pentru a urca in clasament in primele 3 locuri.1 solist este pronosticul meu. 

3.Celtic-Livingston

Gazdele au mari probleme de lot.Foarte multi jucatori indisponibili pentru aceasta partida din cauza virusului pe cand oaspetii au doar 2 accidentati care oricum nu au mai jucat demult vreun minut.Deci,din acest punct de vedere Celtic are mari probleme.

Acum,pe langa accidentari ,gazdele stau prost si din punct de vedere al formei:

  • Celtic: D L W W W
  • Livingston: W W W W W

In ultimele 2 meciuri s-au inscris foarte multe goluri si de fiecare data am avut parte de GG.Prin urmare ,pronosticul meu pentru acest meci este O1+ din cauza problemelor mari pe care le au gazdele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Omonia vs Achnas
Pronostic:
1
Cota
1.30
Dortmund vs Mainz
Pronostic:
1
Cota
1.22
Celtic vs Livingston
Pronostic:
Livingston P0.5g/meci
Cota
1.45
Cota finala: 2.30
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro