Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.70

Superbet

1.Sheffield Utd-Tottenham

Sheffield Utd și Tottenham,se intalnesc astazi de la ora 16:00, în etapa a 19-a din Premier League. Gazdele sunt în mare suferință în clasament, în timp ce Tottenham încearcă să revină în Top 4, după ce a irosit niște oportunități în ultimele săptămâni.

cota2.ro

Sheffield United a așteptat aproape o jumătate de campionat pentru a obține prima victorie, iar aceasta a venit în cele din urmă în această săptămână, când a învins Newcastle cu scorul de 1-0, cu un gol marcat de Sharp din penalty. Acesta a reprezentat și primul joc al sezonului fără gol primit.

Tottenham ajunge pe „Bramall Lane” după șase meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, dar destul de frustrată după ultimul rezultat, un 1-1 cu Fulham. Nu a fost pentru prima dată când oamenii lui Jose Mourinho au avut un meci în mână, au condus, dar s-au văzut egalați.

Cu siguranta vom avea un meci foarte interesant si sper ca la final cele 3 puncte sa fie adjudecate de catre oaspeti.Prin urmare o sa merg un dnb pe Tottenham.

2.Bayern-Freiburg

Bayern trece probabil prin cel mai complicat moment de când a fost preluată de Hansi Flick. Bavarezii joacă astazi de la ora 16:30 împotriva lui Freiburg, pe Allianz Arena, în etapa a 16-a din Bundesliga și au nevoie de o victorie de moral în primul rând. 

Bayern a pierdut al doilea meci al sezonului în campionat, în fața Borussiei Monchengladbach, iar, apoi, a fost eliminată din Cupa Germaniei, de Holstein Kiel, formație din Zweite Bundesliga. 

Freiburg vine pe Allianz Arena având calitatea de cea mai în formă echipă din Bundesliga. Formația lui Christian Streich este singura cu punctaj maxim în ultimele cinci etape, iar seria de victorii a fost afectată doar de înfrângerea din Cupa Germaniei, în fața lui Stuttgart, în ultima partidă din 2020. 

Ma astept ca Bayern sa opreasca seria rosie mai ales ca joaca acasa si de aceea voi juca simplu solist.

3.Liverpool-Manchester Utd

In Premier League avem un meci puternic incepand cu ora 18.30 în cadrul etapei a 19-a. Cele două formații luptă pentru supremația momentului în Anglia. 

„Diavolii roșii” au un avans de trei puncte față de echipa gazdă înaintea acestui derby, deși nimeni nu ar fi pariat pe un asemenea scenariu în urmă cu câteva etape.

În timp ce echipa gazdă s-a odihnit în ultimele zile, Manchester United a jucat două meciuri, cu Watford în FA Cup (scor 1-0) și restanța cu Burnley din prima etapă (1-0). Dar în ultima lună, „diavolii roșii” au disputat cu trei partide mai mult decât Liverpool, având în vedere că pe lângă restanța de marți, au mai avut două confruntări în Cupa Ligii, cu Everton (2-0) și Manchester City (0-2).

Liverpool încearcă să obțină trei puncte mizând în atac pe „tripleta” devenită deja clasică, Salah, Manea și Firmino. Cei trei au combinat până azi 24 de goluri din cele 37 ale echipei, ceea ce înseamnă un procentaj de 64,8%. În total au și 12 pase decisive. 

Este un meci de care pe care cu un rezultat imprevizibil asa ca voi miza pe cartonase .Cred ca este mult mai safe decat daca as alege vreun solist.

4.Lyon-Metz

Lyon joacă împotriva lui Metz, pe teren propriu, astazi de la ora 22:00, în ultimul meci al primei etape a returului din Ligue 1. La jumătatea sezonului, echipa lui Rudi Garcia este pe locul 2 în Franța la doar 2 puncte de prima pozitie.

Rudi Garcia are aproape tot lotul la dispoziție pentru aceasta partida cu Metz după ce și Bruno Guimaraes a revenit după ce a fost testat pozitiv la coronavirus la început de an. Brazilianul are însă șanse mici să fie titular, conaționalii săi, Lucas Paqueta și Thiago Mendes, fiind favoriți să joace la mijloc alături de Houssem Aouar. 

Metz ar trebui să aibă parte de un retur liniștit, având în vedere punctele adunate în prima jumătate a sezonului. Echipa din Lorena se află la jumătatea clasamentului, cu 25 de puncte.

Pentru ca este mai in forma si pentru ca are mare nevoie de victorie pentru a reveni pe prima pozitie voi alege sa merg solist si acest eveniment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheffield Utd vs Tottenham
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.24
Bayern vs Freiburg
Pronostic:
1
Cota
1.27
Liverpool vs Manchester Utd
Pronostic:
P2.5 cartonase galbene
Cota
1.27
Lyon vs Metz
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 2.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro