Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.94

Superbet

Arsenal vs Newcastle

Anglia, Premier League

cota2.ro


Arsenal are 5 victorii în ultimele întâlniri directe împotriva celor de la Newcastle. Forma oaspeților este în cădere libera, cu probleme de lot și cu 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri din toate competițiile.

Arsenal a mai început sa spele din rușinea în fata fanilor după ultimele victorii, după dezastrul de la începutul campionatului care a plasat o printre ultimele locuri din prima liga engleza.


Poli Iași vs Botoșani

România, liga 1


Poli a mai început sa miște din punct de vedere al transferurilor, aducând jucători cunoscuți de la Fcsb și chiar internaționali, precum portarul Branescu, jucătorul lui Juve.

Acum iesinii spera ca Pancu sa aducă echipa pe făgașul cel bun și sa nu mai încaseze atât de multe goluri cum a făcut o în prima jumătate a sezonului.


Astra vs Craiova

România, liga 1


Astra a rezistat doar o repriza în fata lui Fcsb care a reușit sa se impuna acasă cu scor de neprezentare, marcând doar în jumătatea secunda a meciului.

Desi în meciurile lui Astra se marchează pe banda rulanta, oltenii sunt fără gol marcat de 3 etape si e momentul sa mai recupereze câteva puncte. Cel puțin un egal în meci ar conta mult pentru Craiova. Astra a reușit sa piardă de 4 ori în ultimele 5 meciuri directe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Newcastle
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.15
Poli Iasi vs Botoșani
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.30
Astra vs Craiova
Pronostic:
X2-super cota
Cota
1.30
Cota finala: 1.94
Profit: 2.82
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro