Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.21

BETANO

1.Derby-Bournemouth

In seara asta,incepand cu ora 20.00 in Anglia Championship avem o intalnire intre doua echipe care nu au reusit decat remize in ultimele meciuri directe.Prin urmare ma astept la un meci foarte echilibrat si in aceasta seara.

cota2.ro

Acum,din punct de vedere al formei:

  • Derby: L L L W L
  • Bournemouth: L D W W L

Este clar ca echipa oaspete sta mai bine din acest punct de vedere chiar daca vine dupa o infrangere pe teren propriu si dupa o remiza tot pe teren propriu.

Pentru ca meciul este unul imprevizibil la care ma astept ca rezultatul sa fie tot unul de egalitate voi juca doar o dubla.

2.Viitorul-FCSB

Partida din etapa a 17-a are o miză uriașă pentru ambele trupe. Constănțenii au urcat pe locul 7 după runda anterioară, cu 21 de puncte, fiind într-o cursă intensă pentru rămânerea în zona ”play-off”. Liderul FCSB are 37 de puncte și simte în ceafă răsuflarea campioanei CFR.

FCSB a început 2021 în ritmul binecunoscut din turul campionatului. Roș-albaștrii au trecut acasă cu 3-0 de Astra, este drept, în condițiile în care scorul era 0-0 în minutul 77.

Altfel, singurele eșecuri stagionale ale FCSB, trei la număr, au venit toate în deplasare. De asemenea, în toate aceste trei înfrângeri ale elevilor lui Toni Petrea au venit după ce au fost în dezavantaj deja de la pauză.

Viitorul este una din trupele în fața căreia FCSB are un avantaj categoric, roș-albaștrii bifând 19 victorii față de doar cele patru din contul dobrogenilor. În tur, bucureștenii au învins clar, cu 3-0. Ultima victorie acasă a Viitorului contra FCSB datează din 9 septembrie 2017 (1-0).

Din punctul meu de vedere,FCSB este clar favorita,ar merge jucat direct solist dar as vrea sa evit o eventuala surpriza si sa joc doar un Dnb.

3.Leicester-Chelsea

Meci de gală în Premier League, cu două echipe care luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Ambele traversează un moment bun și promit spectacol în această seară. 

Inaintea acestei partide,gazdele se gasesc pe locul 3 cu 35 de puncte iar oaspetii pe locul 7 cu 29 de puncte.

  • Leicester: W W W D D
  • Chelsea: W W L D L

Prin urmare,pentru ca vom avea cu siguranta parte de multe reusite voi merge pe o varianta la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Derby vs Bournemouth
Pronostic:
x2
Cota
1.30
Viitorul vs FCSB
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.00
Leicester vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea P0.5g/meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.63
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro