Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Superbet

Valencia - Osasuna

Spania, LaLiga Santander

cota2.ro


Osusuna se va deplasa la Valencia cu o formație decimată, absențele fiind din toate compartiemente. Va lipsi al doilea portar, veteranul de 36 de ani, Ruben, fundasul titular Garcia David - suspendat ( 17 prezente), fundasul Aridane, mijlocașul Brasanac Darko și atacantul Adrian.

Osasuna ocupa penultimul loc din campionat si se afla pe primul loc in clasamentul celor mai slabe atacuri din LaLiga. Va fi un meci dificil in fata liliecilor.


Liverpool vs Burnley

Anglia, Premier League


Echipa lui Klopp e fără victorie de 4 etape in prima liga engleză, reusind astfel să se distanteze la 6 puncte de primul loc, ocupat de Manchester United prin victoria de aseara contra lui Fulham.

Burnley poate fi descrisă ca un adversar facil din cauza prestațiilor slabe avute în meciurile din deplasare, acolo unde a reușit sa puncteze intr-un singur meci din ultimele 5.

Burnley are doar 4 goluri inscrise in cele 9 etape jucate pe terenul adversarilor, iar atacantii oaspetilor avand doar 4 goluri marcate impreună, cu unul mai putin decat toate goluri marcate de Firmino in aceasta ediție de Premier League.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Valencia vs Osasuna
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Liverpool vs Burnley
Pronostic:
1 solist
Cota
1.25
Cota finala: 1.25
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro