Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

1.FCSB-Voluntari

FCSB are toate șansele să-și păstreze poziția de top și după runda a 18-a. Roș-albaștrii sunt pe locul 1, cu 38 de puncte, iar in seara asta de la ora 20:00, joacă acasă contra modestei FC Voluntari. Ilfovenii trec printr-o criză profundă de rezultate, ajungând pe poziția a 14-a, cu 15 puncte, după ce în ultimele cinci etape nu au scos decât un punct.

cota2.ro

Bucureștenii au scos marți un 2-2 din dificila deplasare de la Viitorul. Acest meci a confirmat că FCSB este în continuare cea mai spectaculoasă formație din Liga 1. Elevii lui Toni Petrea au cel mai bun atac, cu 42 de goluri marcate, adică o medie impresionantă de 2,47 goluri înscrise/meci. Jocurile lui FCSB generează în total 3,5 goluri/partidă.

Un lucru îngrijorător este însă cu bucureștenii au cea mai slabă apărare din primele șase clasate, cu 17 goluri primite în tot atâtea jocuri.

Până acum, ilfovenii nu au un bilanț direct tocmai rău contra actualului lider din prima divizie. Din 11 meciuri directe, palmaresul victoriilor este de 5-3 în favoarea FCSB.

Statistica arată că nu mai puțin de zece din cele 11 partide ”H2H” au avut la final ”GG” și ”Over 2,5 goluri”. Niciodată nu s-a consemnat vreo victorie, fie a FCSB, fie a voluntarilor, la o diferență mai mare de două goluri.

Pont: Clar favorita este FCSB si prin urmare voi juca solist acest meci.

2.Anderlecht-Waasland

Situată doar pe locul 5 în Belgia, la 13 puncte distanță de liderul Brugge, Anderlecht a învins-o runda trecută pe Charleroi, scor 3-0, după ce bifase două eșecuri în ultimele două etape. În schimb, pe teren propriu, Anderlecht e neînvinsă în acest sezon. Dincolo, Waasland traversează o perioadă dificilă, ocupând penultima poziție și având o serie de șase partide la rând fără victorie în campionat.

Pont: Nu cred ca e nevoie de prea multe argumente pentru pronosticul ales.Cu 3 puncte poate urca in Top 3 asa ca solistul este indiscutabil.

3.Levante-Valladolid

Levante și Valladolid deschid etapa a 20-a din La Liga,astazi de la ora 22:00, într-un meci care se va disputa pe stadionul Ciudad de Valencia.

După succesul cu Eibar, înregistrat în urmă cu două etape, Levante n-a reușit să repete performanța și cu nou-promovata Cadiz, cu care a terminat la egalitate, scor 2-2. Însă este în creștere de formă, lucru confirmat de către rezultatele recente. În campionat, Levane are doar o înfrângere în ultimele șase etape, un 1-2 cu Villarreal, reușind să strângă nu mai puțin de 11 puncte în acest interval.

Elevii lui Paco Lopez se descurcă excelent în jocurile de pe teren propriu. Acasă, Levante are patru victorii consecutive, reușind să marcheze de 11 ori în aceste partide, și este neînvinsă în ultimele șapte etape. De altfel, o singură echipă a învins-o pe Levante acasă în acest sezon și anume Real Madrid.

Etapa anterioară, Valladolid a terminat la egalitate cu Elche, scor 2-2. Însă, ținând cont că echipa a fost condusă cu 0-2 până în minutul 71, remiza poate fi considerată un rezultat pozitiv. Totuși, alb-violeții au nevoie de puncte, iar în precedentele șase etape au bifat o singură victorie, scor 1-0, cu Getafe.

Pont: Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si prin urmare voi juca doar o dubla pe gazde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.22
Anderlecht vs Waasland
Pronostic:
1
Cota
1.30
Levante vs Valladolid
Pronostic:
1x
Cota
1.26
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro