Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETANO

1.Jablonec-Pribram

In Republica Ceha,in etapa cu numarul 16 avem o intalnire intre ocupanta locului 2 Jablonec si ocupanta locului 17,penultima in clasament, Pribram.Un meci simplu din punctul meu de vedere daca ne uitam la forma prin care trec dar si la statisticile din meciurile directe.

cota2.ro

  • Jablonec: W L L W W
  • Pribram: L D L L W

Un lucru important si de retinut este faptul ca se inscriu foarte multe goluri in meciurile directe.In ultimele 5 meciuri s-au inscris 21 de goluri.

In meciurile de pe teren propriu,gazdele joaca foarte bine.Au castigat 4 din ultimele 5.Prin urmare, o sa merg solist pe gazde.

2.Lazio-Sassuolo

Lazio e una dintre cele mai în formă echipe din Serie A. În ultima etapă a turului, astazi, de la ora 19:00, formația din capitala Italiei joacă pe teren propriu contra lui Sassuolo. 

Tradiția anunță un duel spectaculos și cu multe goluri. În 6 din precedentele 7 confruntări de pe Stadio Olimpico, au marcat ambele echipe. În aceste partide s-au înscris în total 29 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de 4,1/partidă. 

Joi, Lazio a reușit să câștige și în Cupa Italiei. În optimile de finală, a trecut cu 2-1 de Parma.

Sassuolo are un singur punct în ultimele două etape și a pierdut cele mai recente două deplasări din campionat, după ce a rămas neînvinsă în precedentele 7. 

Pont: Pentru ca ne-au obisnuit cu golurile voi merge un Over dar si o dubla pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jablonec vs Pribram
Pronostic:
1
Cota
1.35
Lazio vs Sassuolo
Pronostic:
1x & P1.5g/meci
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 5.88
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro