Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.21

BETANO

Salut prieteni,astazi voi juca un bilet foarte simplu, din punctul meu de vedere.Si pentru ca pronosticurile sunt foarte simple si de asteptat sa fie verzi nu voi scrie foarte multe argumente(ce-i drept sunt putin si pe fuga ).

  • Juventus-Spal
  • Vallecano-Barcelona
  • Manchester Utd-Sheffield Utd

În sferturile de finală ale Cupei Italiei, Juventus joacă la Torino, astazi de la ora 21:45, împotriva lui SPAL, singura formație din Serie B ajunsă până aici. Este și cel mai dezechilibrat duel din această fază, campioana din Serie A fiind mare favorită la calificarea în semifinale. Juventus poate ajunge pentru a opta oară în semifinalele Cupei Italiei în ultimii zece ani. Singurele sezoane din această perioadă în care torinezii au ratat careul de ași au fost 2013-2014 și 2018-2019. Pe de altă parte, aceștia au luat trofeul în 2015, 2016, 2017 și 2018. 

cota2.ro

Pont: 1 solist

In Spania, voi juca tot un meci din cupa.Intalnim doua echipe intr-o forma apropiata dar foarte diferite cand a fost vorba de meciuri directe.In ultimele 5 meciuri ,Barcelona a invins de fiecare data si cam de fiecare data la scor.Un lucru important de stiut e ca de fiecare data am avut parte si de GG.

Pont: Voi merge pe echipa mai puternica ,pe Barcelona ,solist.

Manchester United și Sheffield United, de la ora 22:15, deschid și închid clasamentul în Premier League la startul etapei a 20-a, prima a returului. Așadar, pe hârtie pare cel mai dezechilibrat joc de la mijlocul acestei săptămâni în Anglia.

Manchester United o duce foarte bine în această perioadă. În Premier League a ajuns la 13 meciuri consecutive fără înfrângere, 10 dintre acestea fiind câștigate.

Sheffield United a obținut doar 5 puncte în prima jumătate a sezonului, astfel că șansele de a evita retrogradarea au devenit minime. 

Pont: Joaca si acasa ,asa ca solistul pe gazde este indiscutabil.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Spal
Pronostic:
1
Cota
1.26
Vallecano vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.37
Manchester Utd vs Sheffield Utd
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 2.21
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro