Ponturi Pariuri Fotbal VfL Wolfsburg vs Freiburg

BETANO

VfL Wolfsburg vs Freiburg

Germania, Bundesliga

cota2.ro


Ambele echipe vin cu ceva modificari dupa ce gazdele de la Wolfsburg au avut probleme cu unii jucatori importanti care au fost infectati cu noul tip de virus si altii, care au stat in izolare din cauza contactului direct cu jucatorii afectati. Astfel prezenta in teren a jucatorilor Maxence Lacroix, William, Pongracic, Jérôme Roussillon este incerta. Maximilian Arnold revine dupa ce a fost suspendat, iar Admir Mehmedi poate reveni ca titular dupa accidentarea grava la calcaiul lui Ahile.


Freiburg va avea nevoie de ceva improvizatii in prima echipa dupa ce primul portar nu va fi disponibil pentru acest joc si mai mult ca probabil il vom vedea  Florian Müller, venit sub forma de imprumut de la Mainz. Japonezul Chang-Hoon Kwon nu va fi disponibil cel putin 6 saptamani dupa ce acesta s-a accidentat la genunchi, iar antrenorul oaspetilor spera sa il poata introduce pe Santamaria B., venit de la Brest, care a revenit dintr-o accidentare din meciul contra lui Bayern Munich.


Ambele echipe au creat multe ocazii de gol in meciurile directe, iar ultimele 4 din 5 meciuri au produs goluri de ambele parti, 3 dintre ele fiind cu cel putin 3 goluri.


Ne putem astepta la spectacol, respectiv la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
VfL Wolfsburg vs Freiburg
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 0.80
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro