Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

Superbet

1.Essen-Leverkusen

In Germania,in DFB Pokal-optimi,avem o infruntare intre doua echipe foarte diferite.Doua echipe care s-au mai intalnit o singura data tot in cupa in 2002 unde oaspetii au castigat cu 1-0.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei ,oaspetii stau mult mai bine:

  • Essen: W D W W W
  • Leverkusen: L L W L W

Meciul este important pentru ambele echipe asa ca un solist este cam greu de ales chiar daca oaspetii sunt mult mai valorosi din punct de vedere al lotului.Si nu as merge pe ei si pentru ca au mari probleme de lot(cel putin 8 jucatori nu se vor prezenta la acest meci)

Asa ca voi alege o varianta la goluri.Nu vred ca vom vedea foarte multe reusite.

2.Manchester Utd-Southampton

Manchester United a fost învinsă de Sheffield United cu 2-1 pe „Old Trafford”, apoi a terminat 0-0 în derby-ul cu Arsenal din deplasare, în jocurile din ultima săptămână, astfel că a fost nevoită să predea poziția de lider, având acum chiar un handicap de 3 puncte față de Manchester City. 

Manchester United are o singură înfrângere în ultimele 15 etape, iar recent, până la confruntarea cu Sheffield United, a avut o formă decentă pe „Old Trafford”, reușind să adune 13 din 15 puncte posibile.

Southampton traversează cu singuranță cel mai slab moment al sezonului în Premier League, din moment ce a pierdut ultimele trei jocuri, cu Leicester (0-2, deplasare), Arsenal (1-3, acasă) și Aston Villa (0-1, acasă).

Ma astept la un meci cu multe faze importante si pentru ca in meciurile directe mai mereu am avut parte de cel putin 3 cartonase/meci voi merge si eu pe aceasta varianta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Essen vs Leverkusen
Pronostic:
0-4g/meci
Cota
1.29
Manchester Utd vs Southampton
Pronostic:
P2.5cartonase/meci
Cota
1.45
Cota finala: 1.87
Profit: 5.22
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro