Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

1.Manchester Utd-Everton

Un meci foarte important pentru gazde pentru a urca pe prima pozitie .Inaintea acestei partide ,gazdele ocupa pozitia a doua cu 44 de puncte iar oaspetii pozitia a 7-a cu 36 de puncte.

cota2.ro

Manchester United a realizat scorul campionatului la mijlocul săptămânii, după ce a învins Southampton cu scorul de 9-0, dar pentru a ține ritmul cu Manchester City în fruntea ierarhiei este obligată să continue să câștige. „Diavolii roșii” au șansa de a egala liderul dacă obțin toate cele trei puncte, sperând apoi ca rivala din oraș să se împiedice o zi mai târziu în derby-ul cu Liverpool.

Everton a câștigat la rândul ei în etapa intermediară, cu 2-1 la Leeds United, astfel că a rămas aproape de Top 4. 

Prin urmare,vom avea cu siguranta un meci de care pe care,un meci cu foarte multe faze importante si de aceea aleg un Over la goluri dar si o dubla pe gazde.

2.Lyon-Strasbourg

Olympique Lyonnais continuă lupta pentru titlu în Ligue 1 și va căuta să obțină toate punctele în confruntarea cu Strasbourg, astazi de la ora 20:00, în etapa a 24-a. 

Gazdele vin dupa 3 victorii consecutive iar oaspetii dupa 2 remize si o infrangere.

  • Lyon: W W W L D
  • Strasbourg: D L D W W

Lyon se află în continuare la două puncte în urma liderului Lille, care bate tot în ultima perioadă, dar a trecut iar peste Paris Saint-Germain. 

Strasbourg se află într-o formă destul de bună în acest an, dar momentul pare să se apropie de final. Echipa lui Thierry Laurey a început 2021 perfect cu trei victorii fără gol primit: 5-0 cu Nimes, 1-0 cu Lens și 1-0 cu St-Etienne. Ulterior, a urmat 1-1 cu Dijon, 0-1 cu Reims și 2-2 cu Brest. 

Pont: Voi merge un solist pe echipa mai in forma ,pe Lyon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester Utd vs Everton
Pronostic:
1X & P1.5g/meci
Cota
1.42
Lyon vs Strasbourg
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro