Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.84

Superbet

1.Milan-Crotone

Liderul AC Milan nu-și permite să piardă puncte duminică, astazi de la ora 16:00, pe San Siro, în fața ultimei clasate Crotone, în etapa a 21-a din Serie A. 

cota2.ro

Milan vine acum după un succes cu 2-1 la Bologna, în prima etapă a returului. A fost victoria de care echipa lui Stefano Pioli avea nevoie, după ce pierduse cu Atalanta, 0-3 în Serie A, și fusese eliminată dramatic de Inter, din Cupa Italiei, cu acel gol al lui Eriksen, din lovitură liberă. 

Crotone pare să fie cea mai slabă echipă din acest sezon din Serie A și are mari șanse să se retrogradeze la doar un an de la promovare, cu toate că distanța de salvare nu este un mare, ci de doar trei puncte. Ultimele rezultate au fost însă dezamăgitoare, echipa lui Giovanni Stroppa pierzând în cinci din ultimele șase etape și adunând doar trei puncte după un 4-1 cu Benevento. 

Pentru mine ,acest meci este foarte simplu si prin urmare o sa-l joc solist.

2.FCSB-Academica Clinceni

FCSB are toate șansele să rămână lideră în Liga 1 și după etapa a 22-a. Roș-albaștrii au 48 de puncte, cu unul mai mult decât rivala CFR Cluj. Astazi de la ora 20:30, echipa lui Toni Petrea joacă acasă cu una dintre echipele care visează la o calificare istorică în ”play-off”, dar are un traseu mai slab în ultima perioadă. Academica Clinceni este actualmente pe locul 6, cu 30 de puncte.

Până acum, ilfovenii nu au marcat deloc în poarta FCSB, în duelurile competitive. Anul trecut, FCSB a câștigat pe terenul Academicii cu 3-0, iar în retur, trupa din Clinceni a scos un neașteptat 0-0.În turul actualului sezon, FCSB a învins cu 2-0 în duelul disputat la Călărași.

Este intr-o forma mai buna,joaca acasa si pentru ca cele 3 puncte sunt obligatorii pentru a se distanta de CFR solistul este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Crotone
Pronostic:
1
Cota
1.25
FCSB vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 1.84
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro