Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.17

BETANO

1.Viitorul-Voluntari

Înaintea meciului din etapa a 22-a cu Voluntari, dobrogenii sunt pe locul 10 cu 25 de puncte, la cinci lungimi de ultima poziție care permite accederea în ”play-off”.

cota2.ro

Constănțenii nu mai au voie să facă pași greșiți, în special acasă, dacă vor să nu rateze calificarea în Top6 pentru a doua oară consecutiv. Viitorul este favorită certă în fața Voluntariului, trupă care este clasată pe penultimul loc, cu 17 puncte, cu doar unul mai mult decât ”lanterna roșie”, Politehnica Iași.

Viitorul are o singură victorie în cele zece meciuri cu Mircea Rednic la comandă. Să menționăm că Rednic este infectat cu COVID-19, echipa fiind pregătită temporar de Cătălin Anghel și Cristian Sava.

Voluntarenii au ajuns la 12 meciuri competitive la rând fără victorie. În runda trecută, ilfovenii au pierdut acasă, 1-3 cu Astra. Astfel, ei au ajuns la 36 de goluri încasate, fiind a doua apărare ca vulnerabilitate din L1, după codașa Politehnica Iași.

Prin urmare ,ma astept la un meci foarte echilibrat si de aceea aleg sa merg doar un dnb pe gazde.

2.Botosani-CFR Cluj

Botoșani-CFR Cluj este unul dintre meciurile tari ale etapei a 22-a din L1. Ambele formații sunt în situația în care și-ar complica lupta pentru obiective în caz că pierd puncte. Moldovenii au ajuns în sfârșit în zona ”play-off” înaintea rundei, Botoșaniul este pe locul 6 cu 30 de puncte iar CFR poate urca pe prima pozitie in caz de victorie.

La prima vedere, CFR are un avantaj istoric evident, prin prisma duelurilor directe. În 22 de partide jucate la nivel oficial cu botoșănenii, trupa din Gruia are 12 victorii față de cele patru obținute de gazde.De asemenea, toate cele patru victorii obținute în timp regulamentar de botoșăneni contra CFR-ului s-au consemnat pe teren propriu.

CFR Cluj merge perfect cu Edi Iordănescu. În total, cu acest tehnician pe bancă, trupa clujeană are opt victorii și două egaluri. 

La fel ca meciul de mai sus ,ma astept sa fie foarte echilibrat dar ma astept si la reusite.Cu siguranta CFR va inscrie pana in minutul 80.

3.Benfica-Famalicao

In Primeira Liga,in runda 18,in Portugalia avem un meci foarte simplu din punctul meu de vedere.Benfica se afla pe pozitia a 4-a cu 34 de puncte ,la egalitate cu Ferreira iar Famalicao pe penultima pozitie cu 14 puncte.

Din punct de vedere al formei:

  • Benfica: D L W D L
  • Famalicao: L L L W L

In ultimele 5 meciuri directe,Benfica s-a impus de 3 ori si de 2 ori a remizat,ambele 1-1.Doar intr-o singura partida nu am avut parte de GG in 2019 cand Benfica pe teren propriu s-a impus cu 4-0.

Benfica are mare nevoie de victorie,in primul rand sa se distanteze de locul 5 si in al doilea rand sa egaleze la puncte pe Braga,echipa de pe locul 3.Si pentru ca joaca si pe teren propriu eu zic ca nu ar trebui sa ne ferim de un solist.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Viitorul vs Voluntari
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.25
Botosani vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR gol pana in min 80
Cota
1.42
Benfica vs Famalicao
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.17
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro