Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Celta Vigo

BETANO

Atletico Madrid vs Celta Vigo

Spania, Laliga Santander

cota2.ro


Echipa lui Simeone e cotata ca favorita înaintea acestui meci, însă la o cota puțin mai mare în comparație cu evoluția perfecta a gazdelor și forma dezastruoasa a celor de la Celta Vigo. Astfel, în loc sa vedem cota la victoria lui Atletico undeva la 1.40, maximum 1.50, casele au setat o undeva la aproape 1.80.


Simeone nu se va putea baza pe câțiva jucători accidentați de ceva timp. E vorba de portughezul Joao Felix, Mousa Dembele, Hermoso, iar Trippier este suspendat.


Ultimele 3 meciuri ale lui Celta Vigo din deplasare au produs multe faze de poarta și inclusiv multe cornere. Astfel, am avut parte de o medie de aproximativ 12 cornere/ meci.


Desi poziția lui Celta Vigo e una relativ sigura, fiind pe locul 11, problema e diferența mica de puncte între ultimele locuri, plasându se astfel la doar 5 puncte de ultimul loc retrogradabil.


Marea presiune e pe gazde, care cred ca vor avea nevoie de multa atenție și o tactica foarte bună pentru a menține seria de victorii, împotriva unei echipe care poate doar sa încerce noi scheme de joc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Celta Vigo
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro