Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs FCSB

Superbet

Dinamo vs FCSB

Romania, cupa Romaniei, retur

cota2.ro


Fanii dinamovisti s-au unit inaintea acestei intalniri din returul cu FCSB din cupa Romaniei si au achizitionat 165.000 de bilete virtuale pentru sustinerea clubului in acesta perioada dificila din punct de vedere financiar. Fanii nu vor sa ii vada pe jucatori stresati din cauza salariilor si vor sa-si vada echipa cum se impune in fata ros-albastrilor.


Echipa antrenata de Toni Petrea a clacat in campionat, reusind sa piarda dezamagitor in fata celor de la Clinceni, asa zisul satelit al echipei pierzatoare. Cu ocazii superficiale de poarta, ros-albastrii nu au reusit sa marcheze sau macar sa puna in pericol apararea echipei ilfovene.


Dinamovistii au mai reusit sa aduca 2 jucatori in aceasta perioada. Dinamo și Chievo au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Jonathan Morsay, care va evolua până la vară în România. Alaturi de acest imprumut se mai adaugă si transferul unui portar, Gudmund Kongshavn care s-a antrenat normal în ultimele zile și va fi în lot.


Desi stadionul va fi gol, jucatorii sunt constienti ca sunt incurajati de suporteri din orice punct al tarii, dovada fiind achizitia a peste 160.000 de bilete virtuale, insumand aproximativ 170.000 de euro. Dinamo are o datorie morala fata de fani si nu cred ca ea va fi victima in această seara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs FCSB
Pronostic:
1X ( supercota)
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: 3.09
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro