Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

1.Dinamo-FCSB

Indiferent de împrejurări, Dinamo-FCSB rămâne un duel mai mult decât tentant. Cele două mari rivale se vor confrunta din nou după șapte zile de la partida din campionat, de data aceasta în optimile de finală ale Cupei României. Partida este programată in seara asta de la ora 20:30.

cota2.ro

Roș-albaștrii au patru victorii la rând contra rivalei. Acest șir a început în vara lui 2020, când FCSB a trecut de Dinamo cu 3-0 și 1-0, în semifinalele Cupei României, competiție pe care echipa lui Toni Petrea avea să o câștige în cele din urmă. Apoi, în turul acestui sezon, FCSB a învins cu 3-2, pentru ca pe 3 februarie , roș-albaștrii să învingă în ”Groapă” cu 1-0.

Dinamo nu are decât o victorie obținută contra FCSB în ultimele zece confruntări directe, este vorba de acel 2-1, de pe 16 februarie 2020.

Un fapt important de știut este că ultimul meci direct în care roș-albaștrii nu au marcat a fost un 0-0, tot din Cupă, consemnat pe 3 martie 2016!

Cu siguranta vom avea din nou un meci de care pe care unde vom avea parte de reusite, cred eu de ambele parti.Voi merge totusi pe echipa mai in forma,pe Fcsb ca se va califica mai departe.

2.Olympiakos-Aris

Al doilea meci il voi juca tot din cupa,de data asta din Cupa Greciei,unde Olympiakos ,pe teren propriu intalneste pe Aris ,o echipa pe care a tot invins-o in ultimele meciuri directe.

Din punct de vedere al formei ambele stau foarte bine:

  • Olympiakos: W W W W W
  • Aris: W W L W W

Un lucru important de stiut este faptul ca Olympiakos joaca foarte bine acasa.A castigat ultimele 6 partide si ultimele 8 partide directe.

Prin urmare,nu cred ca este nevoie de prea multe argumente pentru a juca solist acest eveniment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs FCSB
Pronostic:
CMMD 2
Cota
1.45
Olympiakos vs Aris
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.17
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro