Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETANO

1.Botosani-Craiova

Duelul dintre Botoșani si Craiova se anunță unul foarte palpitant, în optimile de finală ale Cupei României. Partida din Moldova va avea loc in seara asta, de la ora 20:30. Va fi a treia încleștare dintre cele două formații în această competiție. În 2018, în semifinalele Cupei, Craiova a trecut în dublă manșă de Botoșani cu 5-1 (acasă), respectiv 1-2 (deplasare).

cota2.ro

Botoșaniul merge excelent în campionat: a ajuns la trei victorii succesive. Per total, formația lui Marius Croitoru are cinci triumfuri și un eșec în ultimele șase runde. Totodată, roș-alb-albaștrii au câștigat fiecare din ultimele trei dueluri de pe teren propriu.

Cu interimarul Dragoș Bon, oltenii au trecut cu 3-0 în deplasare de Poli Iași și cu 1-0, acasă de Universitatea Craiova. Noul antrenor, Marinos Ouzounidis, va debuta in seara asta pe banca ”juveților”.

Alb-albaștrii au opt meciuri la rând fără eșec. Totodată, Craiova este singura formație din Liga 1 care nu a pierdut în deplasare în acest sezon. Ultima înfrângere din întrecerile interne în dreptul craiovenilor datează din 8 martie 2020, 1-4 la FCSB.

Ma astept la un meci foarte echilibrat si de aceea o sa merg o dubla pe oaspeti.

2.Barnsley-Chelsea

Barnsley este o echipă de mijlocul clasamentului în Championship, iar Chelsea este prima adversară din Premier League pe care o înfruntă în ediția din acest an în FA Cup. În drumul spre optimile de finală, formația pregătită de Valerien Ismael (fost la LASK Linz în ultimul sezon) a eliminat Tranmere cu 2-0 și Norwich cu 1-0.

În mod normal, Chelsea nu ar trebui să se împiedice de Barnsley, o grupare care mai bine de 70 de sezoane a evoluat la nivelul ligii secunde (actuala Championship). Într-o singură ediție a jucat la nivelul Premier League, în 1997-1998. Iar singurul trofeu de anvergură din istoria clubului a fost câștigat în FA Cup, dar în urmă cu 109 ani! 

FA Cup ar putea fi singura șansă reală pentru Chelsea să câștige un trofeu în acest sezon, astfel că o calificare în finala de pe Wembley din luna mai a devenit un obiectiv important. Trupa de pe Stamford Bridge a ajuns în ultimul act și în sezonul trecut, dar a cedat în lupta cu Arsenal, cu scorul de 2-1.

De curând, Chelsea a schimbat conducerea tehnică. În locul lui Lampard a fost adus Tomas Tuchel, iar echipa a înregistrat un reviriment. Nu spectaculos, din punct de vedere al jocului, dar cu rezultate pozitive, astfel: 0-0 cu Wolves, 2-0 cu Burnley, 1-0 cu Tottenham și 2-1 cu Sheffield United.

Thiago Silva este accidentat, în timp ce Timo Werner este incert. În orice caz, este de așteptat ca Thomas Tuchel să facă o rotație a jucătorilor. Astfel, am putea vedea la lucru un prim „11” al echipei Chelsea aproape total diferit față de ultimele meciuri din Premier League.

Voi merge fara discutie solist pe oaspeti dar voi incerca si un over la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botosani vs Craiova
Pronostic:
X2
Cota
1.34
Barnsley vs Chelsea
Pronostic:
2 & P1.5g/meci
Cota
1.40
Cota finala: 1.88
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro