Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Sepsi

BETANO

Dinamo vs Sepsi

Romania, liga 1

cota2.ro


Jerry Gane e increzator in forta cainilor dupa victoria din cupă in fata FCSB-ului, acolo unde ocupanta locului 1 a facut o figură slabă, iar Nemec a profitat in repriza secunda de acest lucru, impund avantaj pe tabelă prin golul marcat cu capul la o lovitura libera.


Antrenorul celor de la Dinamo are toti jucatorii disponibil pentru acest meci impotriva celor de la Sf. Gheorghe, echipa care a incasat foarte multe goluri in ultima perioada si care a trecut printr-o criza din cauza unor jucatori indisponibili din cauza unui focar de infectie cu noul tip de virus.


Deja calificată in sferturile de finală ale cupei Romaniei, Dinamo nu a parut victima clara in meciul contra oltenilor, care in meciurile directe anterioare acestia defilau cu cainii pe teren si nici un adversar slab pentru dubla din cupa cu FCSB, aratand ca Gane a luat initiativa, iar jucatorii au redus foarte mult din greselile personale, acestea costandu-i puncte importante la inceputul sezonului.


Leo Grozanu nu se mai poate bucura de achizitia de care s-a tot vorbit si care spera sa aduca un aer fresh, pentru ca nord-irlandezul in varsta de 33 de ani, Kyle Lafferty a ales să se ducă în Scoția la Kilmarnock. Pe lângă transferul nereusit se mai adaugă si o lista lungă de jucatori indisponibili, insa casele de pariuri tin in continuare pozitia de favorita a oaspetilor. Absenții din partea celor de Sepsi sunt: Bajrovici, B. Mitrea, Tincu, Fofana, Dimitrov, L. Kovacs, Dumitrescu, Markovici, N. Păun (Covid-19), I. Fulop, Fl. Ștefan, Gal-Andrezly (accidentați)


Sepsi sufera la capitolul aparare, iar problemele de lot pot afecta in favoarea cainilor rezultatul acestei intalniri. Cainii vin motivat in fata unei echipe care a incasat 2 goluri de la lanterna rosie a ligii 1, Poli Iasi, echipa care se afla intr-un mare pericol din cauza probleme interne.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Sepsi
Pronostic:
1X (șansă dublă Dinamo)
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 1.44
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro