Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Leicester - Liverpool

Anglia, Premier League

cota2.ro


Allisson si-a batut joc de coechipieri dupa gafele si pasele eronate pe care le-a trimis spre adversari, care au condus in mod cert la victoria usturatoare in fata cetatenilor de la Manchester City. Primele 3 goluri parca au fost scenarii penibile a unui meci ”vandut” din campionate fantomă.


Leicester ar putea profita de acest lucru si de absentele din aparare ale lui Matip, Gomez, Van Dijk și Fabinho.


In meciurile directe s-a lasat mai tot timpul cu spectacol care a condus la goluri de ambele porti. In 6 din ultimele 7 dueluri directe de acasa cu cormoranii, Leicester a reusit sa marcheze cel putin o data, iar 5 din acestea s-au incheiat cu cel putin 3 goluri.


Si pentru gazde lipsesc jucatori importanti, mai ales din compartimentul defensiv. E vorba de Castagne Timothy (13 aparitii), Fofana Wesley (16 aparitii), Justin James (23 de aparitii si 2 goluri marcate ca fundas). Pe langa acesti fundasi se mai adauga accidentatii Praet (13 aparitii si 1 gol marcat) si atacantul Ayoze cu 15 aparitii si 1 gol marcat.


Absente multe in lot si in compartimentele defensive ale ambelor echipe, care cred ca vor conta destul de mult in dinamica jocului.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester vs Liverpool
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 0.84
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro