Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Huesca

Superbet

1.Sevilla-Huesca

Sevilla e pe val, venind după nouă victorii consecutive în toate competițiile, record egalat în istoria clubului din 2006.La acest meci, cu ultima clasată, din etapa cu numărul 23 din La Liga, andaluzii își pot depăși propriul record și stabili unul nou: de zece victorii la rând. 

cota2.ro

Lanterna roșie vine după eșecul de acasă, 1-2 cu Real Madrid, după ce condusese cu 1-0. În plus, Huesca are o singură victorie în ultimele nouă etape și prea puține motive de optimism în fața formației lui Julen Lopetegui, aflată într-o fomă fantastică.

În tur, la Huesca, andaluzii s-au impus cu 1-0. Tot la diferență de un gol s-au încheiat și precedentele două dueluri directe din totalul de doar trei confruntări de-a lungul timpului între Sevilla și Husca: a fost o dată 2-1 pentru formația din Aragon și o dată 2-1 pentru andaluzi.

Sevilla este a doua echipă cu cele mai multe puncte cucerite pe teren propriu în actualul sezon, 22, doar Atletico având mai multe. De cealaltă parte, Huesca a câștigat tot atât de multe puncte afară ca și pe teren propriu, câte opt.

Sevilla are patru victorii consecutive acasă, în campionat, și trei dintre ele au fost fără gol primit. Andaluzii au a doua cea mai bună apărare din La Liga, cu doar 16 goluri primite, fiind depășiți tot doar de Atletico și la acest capitol. 

Forma:

  • Sevilla: W W W W W
  • Huesca: L W D L L

Pont: 1 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sevilla vs Huesca
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro