Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

1.Botosani-Gaz Metan

Un meci foarte important pentru lupta unui loc in Play Off.Cu șapte runde înainte de finalul sezonul regulat, Botoșaniul este pe locul 6, cu 33 de puncte, în vreme ce medieșenii au căzut pe 9, cu 28 de puncte.

cota2.ro

Ambele cluburi revin în campionat după ce la mijlocul săptămânii au fost eliminate din Cupa României. În optimile de finală, Botoșaniul a cedat acasă, 0-1, cu Universitatea Craiova, iar Gaz Metan a pierdut, tot cu 0-1, contra secund-divizionarei Viitorul Târgu Jiu.

Botoșaniul are cinci victorii și două eșecuri în ultimele șapte runde, având șanse tot mai mari să intre în paly off pentru a doua oară la rând dacă menține acest ritm.

Gazul este o formație care oferă constant dueluri strânse: ultimele șapte jocuri oficiale ale medieșenilor au avut la final scoruri la o diferență de cel mult un gol.

Prin urmare,cu siguranta vom avea un meci foarte echilibrat si tind sa cred ca vom avea parte de o remiza.O dubla pe gazde zic eu ca este pronosticul corect.

2.CFR Cluj-Voluntari

După 22 de etape, campioana este pe locul 2, cu 47 de puncte, cu unul mai puțin decât lidera FCSB, așa că pentru clujeni duelul cu Voluntari este unul foarte important in care se accepta doar victoria. Ilfovenii sunt pe locul 14, cu 20 de puncte și au un sezon în care se vor lupta din greu pentru supraviețuirea în prima liga.

În runda anterioară, alb-vișiniii nu au profitat de pasul greșit al liderului și au pierdut și ei, 1-2 la Botoșani, după ce au deschis scorul. A fost întâiul insucces cu Edi Iordănescu de cand conduce echipa.

Voluntariul a reușit să învingă în etapa trecută, 1-0 la Viitorul, aceasta fiind prima victorie în Liga 1 din 7 noiembrie 2020 încoace, totodată și primul meci fără gol primit din acea dată, când ilfovenii câștigau cu 4-0 în fața Politehnicii Iași.

Nu cred ca cei de la CFR vor rata din nou sa urce pe prima pozitie si prin urmare o sa joc direct solist acest eveniment.

3.Chelsea-Newcastle

Chelsea caută a patra victorie consecutivă în Premier League sub comanda lui Thomas Tuchel, în partida de astazi, de la ora 22:00, cu Newcastle. Londonezii și-au dominat net adversarii în istoria recentă pe Stamford Bridg, având 18 vivtorii și 6 egaluri în 25 de confruntări. Singurul succes al oaspetilor în această perioadă a fost în mai 2012, cu scorul de 2-0.

Inaintea acestei etape,gazdele ocupa pozitia a 5-a cu 39 de puncte iar oaspetii pozitia 17 cu 25 de puncte.Meciul este important pentru ambele echipe,gazdele sa urce pe un loc de Champions League iar oaspetii sa se indeparteze de linia rosie.

Din punct de vedere al formei:

  • Chelsea: W W W W D
  • Newcastle: W L W L L

Tinand cont de forma prin care trece si pentru ca joaca si pe teren propriu voi alege sa joc solist si acest eveniment.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botosani vs Gaz Metan
Pronostic:
1x
Cota
1.23
CFR Cluj vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.33
Chelsea vs Newcastle
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro