Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

BETANO

1.Grasshoppers-Aarau

Un meci din Challenge League ,din Elvetia pe care il voi juca destul de simplu.Si zic asta pentru ca intalnim doua echipe diferite din multe puncte de vedere.

cota2.ro

In primul rand trebuie sa vorbim din punct de vedere al formei unde gazdele au doar o remiza in ultimele 5 jucate si in rest numai victorii iar oaspetii o singura victorie ,o remiza si 3 infrangeri.

  • Grasshoppers: W W D W W
  • Aarau: W D L L L

In ultimele 5 meciuri directe,gazdele nu au pierdut vreun meci.De 3 ori au castigat si de 2 ori au remizat.

In ultimele 5 partide jucate pe teren propriu la fel nu au pierdut vreun meci(4 victorii si o remiza) iar in ultimele 5 directe jucate pe teren propriu au pierdut unul singur in 2018.

Prin urmare,pronosticul meu,o dubla pe gazde zic eu ca este pronosticul corect si verde.

2.Arges-Sepsi

Restanta din etapa a 21-a, FC Argeș și Sepsi, se joaca astazi, de la ora 19:00. Piteștenii au ieșit din zona periculoasă și în cazul unei victorii și-ar stabiliza o poziție în zona de mijloc: alb-violeții sunt acum pe locul 11, cu 26 de puncte. De cealalta parte, oaspeții sunt pe 5, cu 35 de puncte, după primele partide din weekend și sunt tot mai aproape de calificarea în play-off.

Argeșul a devenit o trupă foarte bine organizată de când a fost preluată în iarnă de tandemul Mihăiță Ianovschi-Andrei Prepeliță, fapt arătat și de statisticile recente. Patru meciuri la rând cu 0-2 goluri la final au piteștenii, aceștia neprimind gol în trei dintre aceste patru partide.

Sepsi a ajuns la 11 remize stagionale după ce a scos un 0-0 la Dinamo în runda trecută. Covăsnenii antrenați de Leo Grozavu au patru remize consecutive cu un traseu remarcabil în ultima perioadă. Sepsi are o singură înfrângere suferită în ultimele 13 etape, un 0-1 consemnat acasă contra campioanei en-titre, CFR Cluj.

Ma gandesc ca vom avea un meci echilibrat cu putine reusite si de aceea aleg doar un dnb pe oaspeti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grasshoppers vs Aarau
Pronostic:
1x
Cota
1.39
Arges vs Sepsi
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Cota finala: 1.39
Profit: 3.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro