Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

BETANO

1.Winterthur-Basel

Incepand cu ora 18.30, in optimi ,in cupa Elvetiei avem o infruntare intre doua echipe diferite atat valoric cat si din punct de vedere al formei.

cota2.ro

  • Winterthur: L L L W D
  • Basel: L D W D W

In cele 6 intalniri directe de pana acum ,gazdele nu au reusit sa se impuna vreodata.De fiecare data au fost invinsi si de cateva ori chiar la scor.In ultima intalnire,pe terenul celor de la Basel au fost invinsi cu 6-1.

Pentru acest eveniment as fi mers direct solist Basel dar pentru ca este un meci de cupa as vrea sa evit vreo eventuala surpriza si o sa merg doar pe calificare.

2.Sevilla-Dortmund

Două dintre cele mai frumoase echipe din Liga Campionilor se vor infrunta astazi,de la ora 22:00, în prima manșă din optimile de finală.

Deși sunt în mod constant în prim-planul cupelor europene, Sevilla și Dortmund nu s-au întâlnit până acum decât de două ori la nivel continental. În grupele Europa League, în 2010, andaluzii au învins în Germania cu 1-0, iar pe terenul propriu au scos un 2-2 .

În weekend, Borussia a scos doar un 2-2 acasă cu Hoffenheim, fiind acum abia pe locul 6, cu 33 de puncte din 21 de meciuri. Numai două victorii are BVB în ultimele șapte partide oficiale.Fiecare din ultimele șase partide oficiale ale Borussiei a avut GG și Over 2,5 goluri.

Sevilla are patru meciuri la rând în care nu a câștigat contra unor trupe din Bundesliga. Ultima partidă jucată contra unui club german a fost cea contra lui Bayern Munchen, 1-2 în prelungiri, în Supercupa Europei. Dar, per total, andaluzii stau foarte bine în confruntările cu formații nemțești: în total, din 23 de dueluri în întrecerile UEFA cu reprezentante ale Bundesligii, Sevilla conduce cu 12-5 la victorii.

  • Sevilla: W W W W W
  • Dortmund: D L W W L

Clar,o sa avem parte de un meci foarte interesant,echilibrat si cred eu cu reusite de ambele parti.Prin urmare o sa merg o dubla pe gazde.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Winterthur vs Basel
Pronostic:
CMMD 2
Cota
1.28
Sevilla vs Dortmund
Pronostic:
1x
Cota
1.40
Cota finala: 1.79
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro