Ponturi Pariuri Tenis Djokovic vs Medvedev

Superbet

Djokovic vs Medvedev

Australia, Australian Open - Hard

cota2.ro


Cei doi jucători pleacă cu șanse egale în fata caselor de pariuri în finala din Australia. Sârbul, actualul loc 1 ATP a avut întotdeauna o problemă în jocurile directe contra rusului, acesta din urma reușind sa câștige 3 din ultimele 5 jocuri directe, iar ultimul meci câștigat fiind în finala pe hard din Londra.


In ultimul meci încheiat în 2 seturi între cei 2 am avut parte de 13 ași și cred ca pe hardul din Australian Open vom avea parte de mult mai mulți. Nu are rost sa vorbim de calitățile jucătorilor finaliști, însă putem sa vorbim puțin de durerile de spate pe care le a acuzat Djokovic în meciul cu Raonic, de care a trecut extrem de repede în ciuda strambaturilor pe care le a avut la nivelul fetei.


Desi șansele sunt egale e greu de aratat cu degetul înaintea meciului spre un învingător. Medvedev are toate resursele și calitățile necesare de a l învinge pe sârb, iar Djokovic dacă e apt 100% fizic, victoria poate fi doar o formalitate. Sperand ca nu se va termina în 3 seturi aceasta finala sunt sigur ca vom avea parte de mulți ani, mai ales dacă sârbul nu va sari sa prindă toate mingile lansate ca din tun de rusul Medvedev.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Djokovic vs Medvedev
Pronostic:
Peste 24.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro