Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Chelsea

BETANO

Atletico Madrid - Chelsea

Calificare - faza optimi - Champions League

cota2.ro

23.02.2021, ORA: 22.00



Atletico Madrid, ocupanta locul 1 din LaLiga si Chelsea se vor intalni astazi pe un teren neutru, din cauza restrictiilor impuse de spanioli cu privire la meciurile internationale si s-a hotarat ca marea confruntare sa fie disputată pe NATIONAL Arena.


Cota lui Chelsea a inceput sa fie in usoara cadere dupa infrangerea lui Atletico de acasa in fata lui Levante, care a reusit performanta de a o face pentru prima data victima pe Atletico in acest sezon din prima liga spaniolă. Pe langa infrangerea de peteren propriu, Simeone mai adaugă un strop de amăreală din cauza problemelor de lot. Vor lipsi in aceasta seara pentru gazde Carrasco, fundasii Gimenez, Trippier și Vrsaljko S. și mijlocasul Herrera.


La centru va fi centralul Felix Brych, veteranul in varsta de 45 de ani, care aplica mai multe averstimente in competitiile europene, avand o medie de peste 4.30 cartonase galbene/ meci, fata de media de doar 2.45 galbene raportat la cele 11 prezente in Bundesliga.


Simeone va avea de facut ceva permutari in echipa si probabil se va gasi o solutie de moment pentru lipsa lui Trippier in flanc si cred ca varianta cu 3 fundasi va fi putin adaptata in raport cu rivala de azi. Toti atacanti echipei antrenată de Tuchel Thomas sunt in forma si apti pentru a incurca putin treburile lui Simeone pe National Arena.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Chelsea
Pronostic:
Atletico Madrid -0.5 cartonase (atat rosii, cat si galbene)
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 1.30
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro