Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.01

Superbet

1.Ajax-Lille

Ocupantele locului 1 în Eredivisie și Ligue 1, Ajax și Lille, se întâlnesc în returul 16-imilor de finală din Europa League, astazi de la ora 19:55, la Amsterdam. 

cota2.ro

În prima manșă gazdele au revenit fantastic în ultimele minute și s-au impus cu 2-1, rezultat care le oferă prima șansă la calificare. De altfel, Ajax a câștigat toate cele 3 confruntări cu Lille, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri. 

Pont: 1x

2.Shakhtar-M.Tel Aviv

Shakhtar Donetsk joacă împotriva lui Maccabi Tel Aviv,astazi de la 19:55, la Kiev, în a doua manșă a primei faze eliminatorii din UEFA Europa League. Ucrainenii sunt mari favoriți la calificare, după ce au câștigat cu 2-0 în Israel, în urmă cu o săptămână. 

Pont: Dnb 1

3.Roma-Braga

La adăpostul victoriei cu 2-0 din tur, Roma primește vizita celor de la Braga, în returul 16-imilor Europa League. Italienii ar putea odihni câțiva jucători, în perspectiva meciului cu Milan, din Serie A. 

În istoria participărilor în cupele europene, Braga nu a reușit să se califice după ce a pierdut acasă meciul tur, situație care s-a întâmplat de 6 ori până acum, ultima oară în 2016, când lusitanii au fost eliminați de Șahtior, în sferturile de finală. 

Pont: Dnb 1

4.Manchester Utd-Real Sociedad

Manchester United înfruntă in seara asta de la ora 22:00 pe Real Sociedad în manșa secundă din 16-imile Europa League și pare a avea o misiune facilă în tentativa de a se califica în optimile finală, după succesul cu 4-0 din tur. 

În istoria competiției, nicio echipă nu a reușit să refacă un handicap de patru goluri după prima manșă. 

Din punct de vedere statistic, Manchester United a mai fost în alte patru ocazii în 16-imile Europa League și de fiecare dată s-a calificat mai departe. Niciodată nu a câștigat însă atât de clar partida din prima manșă, precum a făcut-o cu Real Sociedad.

Pont: 1x

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ajax vs Lille
Pronostic:
1x
Cota
1.35
Shakhtar vs M.Tel Aviv
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.34
Roma vs Braga
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.27
Manchester Utd vs Real Sociedad
Pronostic:
1x
Cota
1.31
Cota finala: 3.01
Profit: 20.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro