Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.61

Superbet

1.Dortmund-Bielefeld

Un meci foarte important pentru echipa gazda.Cu 3 puncte astazi ar putea urca pe pozitia a 5-a in clasament,loc de Europa League.Adversara ei se afla pe pozitia 16 cu 18 puncte ,la egalitate cu cu Hertha .

cota2.ro

Meciul este important si pentru Bielefeld dar avand in vedere forma prin care trece nu cred ca va reusi mare lucru, mai ales ca Dortmund joaca foarte bine acasa.

  • Dortmund: W W D L W
  • Bielefeld: L D L L W

Pont : 1 solist

2.Brentford-Stoke

In Championship,in Anglia, incepand cu ora 17.00 avem o confruntare intre ocupanta locului 2 Brentford si ocupanta locului 10 Stoke.

In ultimele 5 intalniri directe cele doua si-au cam impartit punctele ca sa zic asa.Ambele au cate 2 victorii.

Din punct de vedere al formei:

  • Brentford: W L L L W
  • Stoke: L W W L D

Ma astept la un meci foarte echilibrat,nu cred ca vom vedea foarte multe goluri si de aceea aleg sa joc un dnb pe gazde.

3.Utrecht-Emmen

Un meci pe care il voi juca solist pentru ca intalnim doua echipe foarte diferite.In clasament ,Utrecht ocupa pozitia a 7-a cu 34 de puncte iar Emmen ultima pozitie cu doar 9 puncte.

  • Utrecht: W W D W W
  • Emmen: W L L L L

S-au mai intalnit pana acum de 4 ori unde ambele au reusit cate 2 victorii.Ultimele 2 au fost castigate de gazde castigate la o diferenta de 1-2 goluri.

Pentru gazde meciul este foarte important daca nu vor sa piarda locul de calificare fiind la egalitate de puncte cu Twente .

Prin urmare,o sa merg solist pe Utrecht.

4.Dijon-PSG

Un meci foarte important pentru echipa oaspete,pentru PSG.Are 54 de puncte si cu o victorie astazi ar putea urca pe pozitia a 2-a.De cealalta parte,Dijon ocupa ultima pozitie si cu siguranta va retrograda.

In ultimele 5 meciuri disputate,gazdele nu au reusit sa acumuleze vreun punct,infrangeri pe linie,pe cand oaspetii au doar o infrangere si in rest numai victorii.

Alt lucru important, e ca in ultimele 2 meciuri directe PSG s-a impus de fiecare data cu scorul de 4-0.

In meciul din seara asta nu cred ca vom avea parte iar de multe reusite din partea oaspetilor avand in vedere problemele de lot dar chiar si asa solistul este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Bielefeld
Pronostic:
1
Cota
1.23
Brentford vs Stoke
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.35
Utrecht vs Emmen
Pronostic:
1
Cota
1.28
Dijon vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.23
Cota finala: 2.61
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro