Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.51

Superbet

1.Union Berlin-Hoffenheim

Union Berlin și Hoffenheim se întâlnesc astazi de la ora 14:30, în etapa a 23-a din Bundesliga. Este un meci care o găsește în continuare pe echipa din capitala Germaniei aproape de locurile europene, în timp ce Hoffenheim este tot la mijlocul clasamentului. 

cota2.ro

Etapa trecută, Union a reușit să câștige la Freiburg, punând astfel capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie, din care s-a ales cu doar două puncte, asta deși a jucat cu ultimele două clasate, Mainz (0-1) și Schalke (0-0).

Oaspetii vin dupa o infrangere in Europa League dar in campionat dupa o victorie la scor in fata lui Bremen.

Tinand cont de meciurile directe,unde s-au inscris mereu cel putin 2 goluri am ales sa merg pe o varianta la goluri.

2.Inter-Genoa

Două dintre cele mai în formă echipe din Serie A se întâlnesc în etapa a 24-a, astazi de la ora 16:00. Liderul Inter Milano joacă pe teren propriu cu Genoa, formație care impresionează de când este pregătită de Davide Ballardini. 

De când au schimbat antrenorul, genovezii au pierdut un singur meci (5 victorii, 4 remize) și au ajuns din zona retrogradării până pe poziția a 12-a. Tot un eșec are și Inter în ultimele 10 etape, însă echipa antrenată de Antonio Conte a câștigat 7 dintre aceste jocuri, inclusiv pe cele mai recente 4. 

Se anunta un meci foarte interesant cu reusite cred eu de ambele parti .Ca pronostic voi merge solist pe gazde pentru ca pe teren propriu joaca foarte bine(In ultimele 8 meciuri are o infrangere in rest numai victorii).

3.Copenhaga-Aarhus

In Danemarca avem un meci foarte echilibrat cu siguranta.Se infrunta echipele de pe locurile 3 si 4.Aarhus se afla pe pozitia a 3-a cu 32 de puncte iar Copenhaga pe pozitia a 4-a cu 30 de puncte.

Din punct de vedere al formei ambele sunt cam in aceeasi situatie,una buna iar in ultimele 5 meciurile directe si-au cam impartit victoriile.In ultimul duel ,pe teren propriu,Copenhaga s-a impus cu 6-1.

Pentru acest eveniment am ales sa joc o dubla pe gazde.

4.Leverkusen-Freiburg

In Germania,in Bundesliga,incepand cu ora 19.00 avem o infruntare intre ocupanta locului 6 Leverkusen si ocupanta locului 10 Freiburg.Meciul este foarte important pentru echipa gazda pentru ca in cazul unei victorii ar putea trece peste Dortmund.

Tinand acum cont de forma prin care trec cele doua cred ca vom avea parte de un meci foarte echilibrat si nu cu multe reusite.

In ultimele 5 meciuri disputate ,gazdele nu au reusit decat o victorie dar in ultimele 5 meciuri directe a reusit sa se impuna de 3 ori,ultimele 2 fiind castigate chiar in deplasare.

Prin urmare ,o sa merg o dubla pe gazde.

5.Lviv-Dynamo Kiev

Joi, Dinamo Kiev s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după un 1-0 la Club Brugge, iar în faza următoare din UEL va da piept cu Villarreal. Deocamdată însă, trupa din capitala ucraineană revine în liga internă.Astazi, în etapa a 16-a, de la ora 19:30, dinamoviștii merg la Lviv în ceea ce ar trebui să fie o partidă ușor de gestionat. Echipa lui Lucescu este lideră, cu 34 de puncte din 15 meciuri, cu doar unul mai mult decât rivala Shaktar, care așteaptă orice pas greșit al lui Dinamo.

Lviv este pe penultimul loc, 12, cu 12 puncte din 14 jocuri, la doar două lungimi deasupra ”lanternei roșii”, Minaj.

Un lucru important de retinut este faptul ca Dinamo are un singur eșec suferit în campionatul actual, 0-3 cu rivala Shakhtar.

Asa ca, solistul ales de mine pe echipe oaspete este un pronostic corect.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Union Berlin vs Hoffenheim
Pronostic:
2+
Cota
1.22
Inter vs Genoa
Pronostic:
1
Cota
1.23
Copenhaga vs Aarhus
Pronostic:
1x
Cota
1.29
Leverkusen vs Freiburg
Pronostic:
1x
Cota
1.25
Lviv vs Dynamo Kiev
Pronostic:
SE-2
Cota
1.45
Cota finala: 3.51
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro