Ponturi Pariuri Fotbal Villarreal vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Villarreal vs Atl. Madrid

Spania, Laliga

cota2.ro

28.02.2021,ora: 22.00


Villarreal a reușit calificarea printr-o victorie dubla în fata campioanei Austriei, Salzburg. Austriecii au reușit sa marcheze un singur gol în ambele manșe, submarinul galben dând dovada de mult tact și disciplina.


Acum vorbim de un duel foarte complicat, ce va fi jucat de ocupanta locului 1 actual, trupa lui Simeone călcând în meciul de pe National Arena în fata lui CHELSEA, acolo unde au cedat cu 0-1.


Villarreal e o forță pe teren propriu având o singura înfrângere în ultimele 18 etape și cred ca formația din Madrid va avea un meci greu.


Desi au o statistica impresionanta din punct de vedere defensiv, trupa lui Simeone a inceput sa mai slăbească acest sistem închis, încasând în ultimele e 5 etape din Laliga 8 goluri. Ultimele 5 deplasari s au lăsat cu gol marcat în poarta apărată de Oblak și cred ca Villa are forța necesara sa o facă și ea.


Villarreal îl va avea protogonist Pe Moreno, Golgheterul echipei cu 14 goluri marcate, cu 2 mai puțin de uruguayanul Suarez.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Villarreal vs Atletico Madrid
Pronostic:
1x
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro