Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETANO

1.CFR Cluj-Arges

Două dintre cele mai bune echipe din returul acestui sezon vor închide runda a 25-a cu meciul de la Cluj de la ora 20:30. CFR este pe locul 2 cu 51 de puncte, la 3 puncte distanta de FCSB și a adunat 20 de puncte din nouă meciuri disputate în 2021. Argeșul este marea relevație a acestui an calendaristic: este pe locul 8 cu 30 de puncte și are inclusiv șanse teoretice de a prinde sezonul de play-off. 19 puncte au agonisit alb-violeții în retur, fiind neînvinși în 2021.

cota2.ro

În runda trecută, clujenii au învins cu 1-0 la Gaz Metan și speră că se vor redresa si în duelurile de pe propria arenă.

Argeșenii au 11 etape succesive în care nu au pierdut! Ultima înfrângere oficială este cea din 13 decembrie 2020, 0-1 la Academica Clinceni. În plus, în ultimele patru meciuri, piteștenii au bifat trei victorii și o remiza.

Prin urmare , pe clujeni ii asteapta un meci foarte greu.Totusi,cred ca vor castiga cele 3 puncte mai ales ca joaca pe propriul teren.

2.Real Madrid-Real Sociedad

Două echipe în revenire de formă, Real Madrid și Real Sociedad, închid etapa cu numărul 25 din La Liga. Gazdele au cinci victorii consecutive în toate competițiile, dintre care cele mai recente patru fără gol încasat. Dincolo, oaspetii sunt neînvinși tot de cinci etape, iar în cele mai recente trei au trei victorii, ultimele două fără gol primit.

În tur, cele două echipe au remizat, 0-0. În precedentele șase dueluri directe, cele două echipe regale și-au împărțit victoriile: câte trei fiecare. Cu excepția utimei partide disputate, cea din tur, confruntările dintre Real Madrid și Real Sociedad au adus mai mereu goluri multe. 

Real Madrid era a doua în clasament înaintea acestei etape, dar acum Barcelona a reușit să-i ia locul, după victoria cu 2-0 la Sevilla au nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 2. Real Sociedad, care a revenit pe locurile de cupe europene, este a cincea, cu 41 de puncte si o despart șapte lungimi de pozițiile din top 4, care duc în Champions League.

Pont: 1x

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Arges
Pronostic:
1
Cota
1.44
Real Madrid vs Real Sociedad
Pronostic:
1x
Cota
1.33
Cota finala: 1.92
Profit: 5.52
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro