Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

1.Oxford-Peterborough

In League One,in Anglia,incepand cu ora 21.00 avem o infruntare intre prima clasata Peterborough si ocupanta locului 9 Oxford.Un meci pe care il voi juca destul de simplu ,din punctul meu de vedere.

cota2.ro

In primul rand ,din punct de vedere al formei avem o mare diferenta:

  • Oxford: D L D L W
  • Peterborough: W W W W W

Ultimele 3 meciuri directe au fost castigate de oaspeti in care au inscris 8 goluri si nu au primit decat un singur gol.

Pentru Oxford meciul nu este unul foarte important avand in vedere ca este undeva pe la mijlocul clasamnetului,mai exact pe locul 9, in schimb oaspetii au nevoie de cele 3 puncte pentru a se distanta de locul 2,de Lincoln.

Pont : x2

2.Juventus-Spezia

Astazi, de la ora 21:45, Juventus are doar varianta victoriei împotriva Speziei, pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Diferența de puncte fata de prima pozitie nu este una foarte mare, mai ales că Juve are și un meci în minus - partida cu Napoli, amânată în tur și care, cel mai probabil, se va disputa pe 17 martie.

Numai ca,pentru meciul din seara asta,Juventus are mari propleme de lot.Cuadrado, Bonucci, Chiellini și Dybala sunt accidentați iar Morata și Arthur au și ei probleme medicale. În aceste condiții, Cristiano Ronaldo rămâne speranța piemontezilor pentru a-și duce colegii spre victorie. 

Aflați pentru prima oară în istorie în Serie A, oaspetii par că reușesc să-și îndeplinească obiectivul de a evita retrogradarea. În etapa precedentă, echipa lui Vincenzo Italiano a revenit de la 0-2 cu Parma, scoțând un 2-2 și are 7 puncte peste prima poziție retrogradabilă. 

Prin urmare,ma astept la un meci dificil pentru gazde dar o victorie la limita,mai ales ca joaca acasa zic eu ca se poate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Oxford vs Peterborough
Pronostic:
x2
Cota
1.45
Juventus vs Spezia
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.87
Profit: 5.22
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro