Ponturi Pariuri Fotbal Parma vs Inter Milano

Fortuna

Parma vs Inter Milano

Italia, serie A, 03.04.2021, 21:45

 

Informații echipe:

cota2.ro

Parma:

Gervinho, cel mai in formă atacant al Parmei, cu 4 goluri in 18 etape jucate, va lipsi din cauza unei accidentări, in timp ce revin in lot Mattia Bani si Gastón Brugma dupa suspendări.

Dennis Man, noul transfer de top al Parmei, are doar 5 aparitii, destul de timide si nu a impresionat pana acum, iar antrenorul D'Aversa Roberto a inceput sa il introducă cât mai tarziu in teren.


Inter Milano:

Pentru oaspeti, Sensi este singurul indisponibil, iar Conte se poate baza pe toate forțele din echipa sa, asa cum a facut-o in derbiul contra celor cu care impart terenul, AC Milan, meci in care au castigat fără drept de apel cu scor de neprezentare.

 

Parma a marcat doar intr-un singur meci din ultimele 8 disputate pe teren propriu, avand foarte mari probleme in compartimentul ofensiv, reusind sa piarda meci dupa meci, rezultate care i-au trimis pe penultimul loc in liga cu 47 de goluri incasate.

 

Inter nu prea are cum sa faca pași gresiti in momentul de fata. Echipa lui Conte nu a mai primit gol in ultimele 4 deplasari, iar lipsa lui Gervinho poate fi un motiv in plus sa nu primeasca si in acest meci. O noua victorie a milanezilor i-ar trimite pe acestia la o diferenta de 6 puncte de Milan, echipa care a reusit doar un rezultat de egalitate, acasa, in fata celor de la Udinese.


Pronostic: Nu marcheaza ambele echipe (sau NGG/ both teams not to score) @ 1.85 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Parma vs Inter Milano
Pronostic:
NGG (nu marcheaza ambele echipe)
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro