Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

1.Aris-Olympiakos

Un meci din sferturile de finala a cupei Greciei.In tur ,oaspetii de astazi s-au impus cu 2-1 dupa un meci foarte echilibrat(atat la posesie cat si la ocaziile de gol).In momentul de fata,ambele echipe sunt cu un moral bun avand in vedere ca vin dupa cate o victorie.Aris a castigat acasa cu 3-0 in fata lui Atromitos iar Olympiakos a castigat in deplasare cu 2-1 in fata lui Volos.

cota2.ro

In ultimele 5 meciuri directe,oaspetii nu au fost invinsi(de 4 ori au castigat si o data ,chiar in ultima intalnire,au remizat,un 1-1.

Pont: Olympiakos merge mai departe.

2.Benfica-Estoril

Benfica joacă împotriva lui Estoril, în a doua manșă a semifinalelor Cupei Portugaliei, astazi de la ora 22:15. Partida de pe Estadio da Luz îi are ca mari favoriți pe „vulturi”, după victoria cu 3-1 din tur. Taca de Portugal reprezintă ultima șansă din acest sezon pentru Benfica de a câștiga un trofeu, după eliminările din Cupa Ligii și Europa League și îndepărarea de titlu în campionat. 

Pont : Chiar daca au castigat in deplasare cu 3-1 cu siguranta nu o vor lasa mai moale pe propriul teren si de aceea aleg sa merg solist pe gazde.

3.Dunarea Calarasi-Dinamo

Dinamo București trece prin cel mai negru sezon din existență, dar această stagiune poate fi salvată prin aceasta competitie. Ajunsă pe loc de baraj în prima ligă, trupa alb-roșie va juca în deplasare la secund-divizionara Dunărea Călărași. Meciul contează pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Va fi cea de-a cincea confruntare directă, Dunărea și Dinamo duelându-se în Liga 1, sezonul 2018/2019. Cele patru jocuri au fost destul de echilibrate. În sezonul regulat de-atunci, a fost 1-1 la București, respectiv 0-0 la Călărași. În ”play-out”, Dinamo s-a impus acasă cu 2-0, dar dunărenii s-au revanșat ulterior, 1-0.

Pont: Dinamo P0.5g/meci


Am ales sa joc pe acest bilet si 3 meciuri de Sambata pentru a ridica putin cota.Sunt 3 meciuri care mi se par foarte safe sau cel putin le voi juca eu foarte safe.In Anglia,in Championship,Barnsley si Reading sunt clar favorite ,mai ales ca joaca si acasa.Ambele intalnesc echipe mult mai slabe care au si probleme de lot.O dubla pe ele zic eu ca este foarte probabil sa ne iasa.


Craiova joaca pe teren propriu impotriva Botosaniului ,o echipa care vine dupa o remiza si dupa o infrangere acasa in fata FCSB-ului.In schimb ,Craiova vine dupa o victorie in deplasare la Chindia,ce-i drept castigata la limita.Eu ma astept sa avem parte de o remiza la finalul celor 90 de minute dar cum am zis ,pentru a juca cat mai simplu am ales din nou sa joc o dubla.

  1. Barnsley-Birmingham @1x
  2. Reading-Sheffield @1x
  3. Craiova-Botosani @1x

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Combo
Cota
3.48
Cota finala: 3.48
Profit: 12.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro