Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munich vs Dortmund

Superbet

Bayern Munich vs Dortmund

Germania, Bundesliga

cota2.ro

06.03.2021, 19.30


Bayern Munich a reinceput sa domine din nou Bundesliga si a reusit sa se distanteze la 2 puncte de Leipzig care a reusit remontada in meciul in care au fost condusi la pauza de cei de la Gladbach. Totusi in acest sezon de Bundesliga, campioana de anul trecut si castigatoarea UCL mai are de lucrat la compartimentul defensiv, Neuer reusind sa incaseze cel putin un gol meci de meci, avand o medie de 1.39 goluri primite.


Campioana nu este invinsa acasa in acest sezon, iar Dortmund are o misiune extrem de grea, de a o incurca pe rivala Bayern sa se distanteze de Leipzig.


O absenta importanta pentru oaspeti este Akanji, care se resimte după intalnirea din UCL cu Sevilla, iar peste 3 zile vor juca din nou returul cu spaniolii, meci cu o miza foarte importanta pentru nemti care au muncit enorm pentru victoria din primul meci.


Desi Bayern are 4 victorii in ultimele 5 meciuri acasa, fiecare cu cel putin un gol incasat de Neuer, ne putem baza in acest meci pe faptul că Bayern are mare nevoie de victorie, iar Dortmund are un meci foarte important pentru calificarea in faza urmatoare a UCL, iar cota pentru un pronostic NGG4+ este una destul de răsunătoare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munich vs Dortmund
Pronostic:
NGG4+ (va fi 0-3 goluri si/sau NGG)
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro