Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Sepsi-Chindia

Sepsi este foarte aproape de a-și asigura calificarea în play-off, pentru a doua oară în istorie. Cu cinci runde înainte de finalul sezonului regulat, gazdele sunt pe locul 4, cu 40 de puncte. O eventuală victorie în partida de astazide la ora 17:30, le-ar însleni accesul spre Top6.

cota2.ro

La Sfântu Gheorghe, va veni Chindia Târgoviște, una din surprizele plăcute ale acestui campionat.Oaspetii sunt pe locul 8, cu 32 de puncte, la patru lungimi de locul 6, deținut de Academica. Așadar, pentru Chindia poate fi una din ultimele șanse de a rămâne în calcule pentru calificarea în play-off.

În runda trecută, alb-roșiii s-au impus cu 2-1 la Hermannstadt, asta după ce consemnaseră nu mai puțin de șase egaluri la rând. Sepsi este acum la opt meciuri la rând fără eșec și, mai exact, are o singură înfrângere în ultimele 16 etape!

Chindia a folosit mai multe rezerve în partida de marți, 0-1 în Cupă cu Craiova, părându-se că se va concentra pe duelurile de campionat. Eșecul în cauză a venit după un 1-0, tot cu Craiova, triumf care a pus capăt unui șir de șase etape fără victorie pentru formația lui Emil Săndoi.

Pont: Meciul cred ca va fi unul echilibrat si nu as vrea sa risc un solist.Prin urmare,o sa joc un dnb pe gazde.

2.Espanyol-Oviedo

In liga a doua din Spania,in etapa cu numarul 28,avem o infruntare intre ocupanta pozitiei a doua Espanyol si ocupanta pozitiei a 11-a Oviedo.Meciul se va disputa pe RCDE Stadium incepand cu ora 22.00.

Daca pentru oaspeti meciul nu este foarte important fiind la mijlocul clasamentului pentru gazde are o mare importanta.Cu 3 puncte astazi s-ar putea apropia de prima pozitie la 1 punct si s-ar putea distanta de locul 3 ,de Almeria,care este la doar 1 punct in spate.

In ultimele 5 meciuri disputate,ambele au cate 2 victorii iar in ultimele 5 meciuri directe,gazdele conduc cu 3-1 la victorii.In 4 din 5,gazdele au inscris de fiecare data.

Pont: Gazdele inscriu 1-3 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs Chindia
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.38
Espanyol vs Oviedo
Pronostic:
G1-3g/meci
Cota
1.34
Cota finala: 1.85
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro