Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Lazio

BETFAIR EXCHANGE

Juventus vs Lazio

Seria A, Italia

cota2.ro


Juventus se va întâlni peste 3 zile în returul din optimile ligii Champions League cu Porto, echipa portugheza trecând cu 2-1 un prima mansa de italieni. Însă, pana la meciul în care au de demonstrat ca merita sa continue în fazele următoare ale ligii, ii vor intalni pe cei de la Lazio, într un derbi care se va juca în continuare fără spectatori.


Lazio a pierdut orice șansa de a continua în Champions League dupa înfrângerea pe teren propriu în fata câștigătoarei competiției, Bayern Munich. Nici în meciurile din deplasare nu au fost mai buni, reușind sa piardă 2 meciuri la rand în fata celor de la Inter și Bologna.


Juventus, echipa condusa de Pirlo, nu are gol primit în ultimele 7 etape pe teren propriu, însă va avea ceva de furca în privința unei linii de fundasi capabili sa faca fata celor de la Lazio. Pentru gazde vor absenta De Ligt, Chiellini, Bonncci, însă italianul are o banca de rezerve foarte capabila pentru orice tip de meci și situație.


Cred ca Juve nu și va epuiza toate resursele dacă vor înscrie și va încerca într-o oarecare măsură să câștiga acest duel.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Lazio
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.43
Cota finala: 1.43
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro