Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Bologna

BETFAIR EXCHANGE

Napoli vs Bologna

Italia, seria A

cota2.ro

07.03.2021


Napoli a pierdut ca prin degete victoria in fata celor de la Sassuolo, intr-un meci incheiat cu 6 goluri, gol anulat de VAR si 3 penaltiuri, 2 dintre ele in prelungirile jocului.


Echipa antrenata de Gattuso ocupa locul 6 in serie A cu 44 de puncte, iar pentru a nu pierde aceasta pozitie au nevoie de victorie in acest meci. Napoli se simte foarte bine in jocurile de pe teren propriu, reusind performanta de a castiga in ultimele 4 meciuri de teren propriu, trecand chiar si de Juventus cu 1-0.


Astazi Napoli nu se va putea baza pe 2 jucatori. E vorba de Lozano si Andrea Petagna, accidentati, in timp cei de la Bologna se afla intr-o mica criza cu privire la primul 11. Au 6 jucatori accidentati si unul suspedant. E vorba aici de fundasii Tomiyasu Takehiro (titular), Hickey Aaron (11 aparitii), de mijlocasii titulari Dominguez Nicolas si Schouten Jerdy, si de atacantul cu doar 4 aparitii in seria A, Santander Federico.


Napoli se poate baza acum doar pe competiile interne, pierzand calificarea in optimile Europa League in fata celor de la Granda, iar accidentarile bolognezilor ii poate ajuta sa o faca si mai clar.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs Bologna
Pronostic:
1 solist
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: 4.64
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro