Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

Superbet

1.At.Madrid-Real Madrid

Incepand cu ora 17.15 avem derby de Madrid.Un meci foarte spectaculos cu siguranta,un meci de care pe care.Inaintea acestei partide,gazdele sunt pe prima pozitie cu 58 de puncte iar oaspetii pe pozitia a 3-a cu 53 de puncte.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei :

  • At.Madrid: W L L D W
  • Real Madrid: D W W W W

De retinut:

  • Atletico Madrid are 9 meciuri fără victorie cu Real Madrid (5 egaluri, 4 înfrîngeri)
  • Atletico Madrid vine după două eșecuri consecutive în calitate de gazdă, 0-2 cu Levantem, 0-1 cu Chelsea. Niciodată în mandatul lui Simeone nu a pierdut trei meciuri la rând pe prorpiul teren
  • Diego Simeone are un procentaj de victorii contra lui Zidane de doar 12,5 % (un succes, 4 remize, 3 eșecuri), cel mai slab contra unui antrenor pe care l-a întâlnit de cel puțin 4 ori

Pont: 1X

2.FCSB-Gaz Metan

Ocupanta locului doi din Liga 1 are la prima vedere o misiune destul de facilă în etapa a 26-a. FCSB este pe locul 2, cu 54 de puncte și astazi, de la ora 20:30, joacă acasă cu Gaz Metan Mediaș, o trupă care nu trece prin cea mai bună perioadă. Sibienii au ajuns pe locul 12, cu 28 de puncte, după ce o vreme cochetau chiar cu calificarea în play-off.

Formația lui Toni Petrea pare că a ieșit din momentul de impas și a înșirat două victorii fără să încaseze vreun gol. După un 1-0 cu Chindia, a venit un 2-0 la FC Botoșani, victima preferată din Liga 1.

Sibienii au patru eșecuri oficiale la rând, toate suferite la o diferență de un gol. În ultima etapă, medieșenii au cedat acasă, 1-2 cu UTA. În total, Gazul are o singură victorie în ultimele opt partide competitive, un 1-0, acasă cu Chindia.

Pont: Ma astept ca FCSB sa atace tot meciul si sa obtina cele 3 puncte pentru a urca din nou pe prima pozitie.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
At.Madrid vs Real Madrid
Pronostic:
1x
Cota
1.47
FCSB vs Gaz Metan
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 1.91
Profit: 5.46
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro