Ponturi Pariuri Fotbal Dortmund vs Sevilla

Superbet

Dortmund-Sevilla

Dortmund și Sevilla se întâlnesc astazi, de la 22:00, pe Westfalenstadion, în returul primei faze eliminatorii din UEFA Champions League. În tur, germanii au câștigat cu 3-2 pe Ramon Sanchez Pizjuan, ceea ce înseamnă că se pot califica și în cazul unei înfrângeri cu 0-1 sau 1-2. 

cota2.ro

În urmă cu aproape trei săptămâni, Sevilla a început mai bine, datorită golului lui Suso, dar, până la pauză, Dortmund a punctat de trei ori, datorită lui Haaland. Mai întâi, norvegianul a pasat decisiv pentru Dahoud, apoi a reușit o „dublă”, după ce a fost servit de Sancho, respectiv Reus. Prin golul său din final, Luuk de Jong a făcut ca speranțele spaniolilor să rămână vii înainte de retur. 

Borussia Dortmund a avut parte de o serie foarte bună, prima cu interimarul Edin Terzic pe bancă. După remiza cu Hoffenheim (2-2), BVB a câștigat cu 3-2 la Sevilla, iar apoi s-a mai impus fără să primească gol în derby-ul cu Schalke 04 și cu Arminia Bielefeld, în Bundesliga, și cu Borussia Monchenglabdach, în Cupa Germaniei. 

Sevilla pare să meargă foarte slab în această perioadă, iar totul a început după turul cu Borussia Dortmund, din optimile de finală din UEFA Champions League. După acel 2-3 de pe Ramon Sanchez Pizjuan, echipa lui Julen Lopetegui a reușit să câștige la Pamplona, 2-0 cu Osasuna, însă, apoi, au venit trei înfrângeri consecutive. 

  • Dortmund: L W W W W
  • Sevilla: L L L W L

Chiar daca Sevilla este intr-o forma foarte slaba ,eu cred ca va da totul sa se califice mai departe.Cred ca va fi o partida de care pe care de unde vor rezulta multe faulturi si automat si foarte multe cartonase.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Sevilla
Pronostic:
P 3.5 cartonase
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro