Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETANO

1.U Craiova 1948-Farul Constanta

Penultima etapă din sezonul regulat se încheie cu un meci important în cursa pentru play-off. U Craiova 1948 a scăpat prima poziție în runda anterioară și tratează duelul din seara asta de la ora 19:30 pe teren propriu cu Farul, de pe locul 3, cu 31 de puncte. Constănțenii sunt pe 4, cu 31 de puncte, dar duelul din Bănie este ultimul pentru ei, din sezon regulat, alb-albaștrii de la Marea Neagră urmând să stea în ultima etapă. Astfel, pentru Farul, meciul cu oltenii este aproape decisiv. În funcție și de celelalte rezultate, nu ar fi exclus însă ca dobrogenii să se califice matematic dacă vor învinge in seara asta.

cota2.ro

  • U Craiova 1948: L L D W L
  • Farul Constanta: W D W D L

Pont: Tinand cont de meciurile directe ma astept la reusite de ambele parti si de aceea merg gol marcat de gazde pana in min 80.

2.Blackpool-Peterborough

In League One,In Anglia,incepand cu ora 21.00 pe Bloomfield Road avem o infruntare intre echipa de pe locul 2 Peterborough si echipa de pe locul 10 Blackpool.

Daca pentru gazde meciul nu are o mare importanta pentru oaspeti este foarte important avand in vedere ca sunt la 3 puncte lungime de prima pozitie si la doar 2 puncte de pozitia a 3-a,pozitie ce nu aduce o promovare.

Din punct de vedere al formei:

  • Blackpool: W D D W D
  • Peterborough: D W L L D

In ultimele 5 meciuri directe,gazdele s-au impus de 2 ori iar oaspetii o singura data.De retinut este faptul ca oaspetii au inscris in fiecare meci.

Alt lucru de retinut este faptul ca duelurile directe produc mereu cel putin 2-3 goluri/meci.

Pont: Voi merge pe o varianta la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Craiova 1948 vs Farul Constanta
Pronostic:
Gazdele inscriu inainte de min 80
Cota
1.40
Blackpool vs Peterborough
Pronostic:
2-6g/meci
Cota
1.37
Cota finala: 1.92
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro