Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Portugalia vs Azerbaidjan

CM 22 Calificari

cota2.ro


Echipa condusa de Ronaldo va întâlni în primul meci din grupa din care mai fac parte echipe precum Suedia, Luxemburg, Irlanda și Serbia, o echipa care a reusit performanta sa obțină consecutiv 4 remize albe (0-0).


Portughezii sunt clar favoriți, având o cota la victorie de numai 1.05, echipa de vedere a acestora având de reușit doar o formalitate în aceasta seara.


Desi oaspeții trec printr o criza din punct de vedere al formei și a problemelor din compartimentul ofensiv, nu cred ca echipa lui Ronaldo va practica din primul meci un joc de speriat care se va solda cu multe goluri.


Info:

  • Portugalia nu a încasat niciun gol de la Azerbaidjan în ultimele 4 meciuri directe;
  • Azerbaidjan nu a încasat niciun gol în ultimele 4 meciuri internaționale;
  • In ultimele 7 meciuri pe teren advers, Azerbaidjan nu a pierdut la o diferență mai mare de 2 goluri ;


Malta vs Rusia


Rusii au și ei de îndeplinit o formalitate în primul meci din grupa H, acolo unde lupta se va da cu Croația pentru primul loc.


Totuși Malta nu are nicio înfrângere în ultimele 7 meciuri, însă adversarii pe care i a avut au fost cam de aceeași teapa.


Rusii vin cu fruntea jos după eșecul din ultimul meci internațional cu Serbia, un meci încheiat cu 7 goluri, din care 5 au fost marcate în poarta lor, iar meciul de a și putea rezolva problemele de moral ar putea fi asta, cel cu o echipa modesta precum cea a Maltei. Cu jucători precum Dzyuba, Golovin, Odzoev și alți tineri în forma pentru echipa oaspete, cred ca Rusia se va impune.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Azerbaidjan
Pronostic:
Handicap asiatic +4.5 Azerbaidjan
Cota
1.35
Malta vs Rusia
Pronostic:
2 pauza /2 final
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: 5.76
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro