Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

BETANO

1.Gijon-Alcorcon

In runda 31,in LaLiga2,incepand cu ora 20.00 avem o infruntare intre ocupanta locului 5 Gijon si ocupanta locului 19 Alcorcon.

La prima vedere, tinand cont de distanta din clasament ar trebui sa avem parte de un meci simplu.Lucrurile nu or sa fie chiar asa pentru ca oaspetii au nevoie de puncte pentru a scapa de zona rosie,de un loc retrogradabil.De cealalta parte ,gazdele cu 3 puncte in seara asta ar putea urca pe locul 4 si s-ar apropia doar la 3 puncte de locul 2,loc de promovare in LaLiga.

cota2.ro

  • Gijon: D W D D W
  • Alcorcon: L D W L W

Ma astept la un meci foarte echilibrat ,un meci cu putine reusite si de aceea voi merge o dubla pe gazde dar si un under la goluri.

2.Castellon-Espanyol

Espanyol continua cursa catre promovarea in LaLiga.Aflati pe locul 2 in LaLiga2,catalanii vor egala liderul Mallorca daca vor invinge la Castellon.Echipa din Barcelona are 7 meciuri consecutive fara infrangere( 4 egaluri si 3 victorii).De cealalta parte,gazdele sunt la retrogradare ,fiind primii deasupra zonei rosii.

In cel mai recent meci direct,pe 10.01.2021 in tur mai exact,oaspetii s-au impus cu 2-0.

  • Castellon: D W D W L
  • Espanyol: W D D D W

Nici acest eveniment nu o sa-l joc solist si prin urmare voi merge doar gol marcat Espanyol.Trebuie sa inscrie daca spera la prima pozitie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gijon vs Alcorcon
Pronostic:
1x & S3.5g/meci
Cota
1.39
Castellon vs Espanyol
Pronostic:
Oaspetii inscriu pana in min 80
Cota
1.29
Cota finala: 1.79
Profit: 4.74
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro