Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Letonia

BETANO

Turcia vs Letonia

Calificări CM 22 - GRUPE

cota2.ro


Turcia se afla intr-o forma de invidiat, reusind sa castige 2 mari intalniri impotriva Olandei si a Norvegiei, dueluri in care a reusit sa marcheze 7 goluri. Echipa lui Haaland, condusa de noul capitan, Odegaard, a fost umilita pe teren propriu de echipa condusa de Gunes, care se poate baza pe jucatori care pot in orice moment sa faca diferenta pe cont propriu.


Astazi, gazdele vor primi vizita unei echipe pe care nu a reusit sa o invinga in ultimele 4 meciuri directe, incheiate la egal, letonii reusind sa inscrie de fiecare data in meciurile in care turcii nu s-au impus. Si aici nu a fost vorba de forma proasta pe care turcii au avut-o in meciurile cu letonii.


Letonia a cedat toate cele 6 puse in joc in fata celor de la Muntenegru, prin dubla lui Jovetic, si in meciul contra leilor olandezi, care au fost disperati sa castige acest meci dupa esecul cu 6 goluri in fata Turciei.


E un meci in care Turcia obtine toate cele 9 puncte puse in joc si cred ca vor fi mai rezervati in fata unui adversar mult sub cotat fata de adversarii pe care i-a invins deja.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Turcia vs Letonia
Pronostic:
Handicap asiatic +3 Letonia
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 1.20
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro