Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.30

BETANO

1.Germania U21-Romania U21

Un meci extrem de important pentru ambele echipe.Germania se afla pe prima pozitie in clasament cu 4 puncte iar Romania pe pozitia a 2-a tot cu 4 puncte.România își poate decide singură soarta printr-o victorie, fără a mai depinde de ce se întâmplă în celălalt meci din grupă, cel dintre Ungaria și Olanda.

România intră în această înfruntare decisivă fără căpitanul său Marin și fără vârful Ganea. Doar primul este o pierdere importantă. Despre Ganea, Adrian Mutu ne-a tot spus că a alergat mult în primele două meciuri din grupă, dar cam atât. Absența lui Costache se resimte din plin în centrul atacului, Ganea sau Adrian Petre fiind printre jucătorii modești ai României la acest turneu.

cota2.ro

Germania este favorită în partida cu naționala noastră, dar putem spera la un mic miracol pentru că diferenta nu este chiar atât de mare.

Pentru acest meci am ales un Dnb 1.

2.Luxemburg-Portugalia

In Grupa A,in calificarile pentru Cupa Mondiala,incepand cu ora 21.45 avem o infruntare intre pozitia a 3-a Luxemburg si pozitia a 2-a Portugalia.Dupa primele 2 meciuri disputate,Portugalia a strans 4 puncte iar Luxemburg dupa primul meci disputat are 3 puncte.

Diferenta dintre ele clar este uriasa si ma astept ca Portugalia sa rezolve meciul inca de la pauza.

Un lucru important de retinut este faptul ca ultimele 12 meciuri directe au fost castigate toate de Portugalia.In toate cele 12 partide, Luxemburg a reusit sa inscrie doar o singura data.

Asa ca,prea multe nu mai sunt de spus si voi merge solist acest meci dar si un Over la goluri.

3.Spania U21-Cehia U21

Ultimul meci de pe bilet l-am ales tot din Under 21 unde avem iar un meci foarte interesant.Incepand cu ora 22.00,Spania U21 intalneste pe Cehia U21 echipa de pe locul 2 in clasament.

Dupa 6 victorii consecutive,Spania a reusit sa strice seria cu o remiza acasa impotriva Italiei,de altfel,un meci foarte greu.

Cele doua s-au mai intalnit pana acum doar de 2 ori si acum foarte mult timp.Cel mai recent,cel din 2011 s-a terminat 2-0 pentru Spania(in deplasare).

In momentul de fata.gazdele sunt mai in forma ,reusind 4 victorii in ultimele 5 jucate fata de adversara ei care a reusit doar 2 victorii.

Ma gandesc ca Spania va castiga partida dar pentru o mai mare siguranta voi merge pe victorie la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Germania U21 vs Romania U21
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
Luxemburg vs Portugalia
Pronostic:
2 & P1.5g/meci
Cota
1.28
Spania U21 vs Cehia U21
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.39
Cota finala: 1.78
Profit: 5.46
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro