Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Superbet

1.Lens-Lyon

In Ligue 1,in Franta,incepand cu ora 22.00 avem un meci interesant intre ocupanta locului 3 Lyon si ocupanta locului 5 Lens.Lyon lupta pentru prima pozitie iar Lens pentru un loc de calificare in Europa.

Meciul va fi cu siguranta unul echilibrat mai ales daca tinem cont si de forma prin care trec:

cota2.ro

  • Lens: W D L W D
  • Lyon: L D W W D

Doua lucruri importante trebuie sa retinem: ultimele 3 meciuri directe au fost castigate de Lyon si ca in fiecare meci s-au inscris minim 2 goluri.

Nici in meciurile jucate pe teren propriu,gazdele nu au cifre bune(o singura victorie in ultimele 5 jucate) pe cand oaspetii in deplasare au 3 victorii si 2 remize.

Pentru acest eveniment voi incerca un combo la Superbet(dati click aici pentru a beneficia de un bonus de bun venit).

2.Rea Madrid-Eibar

Real Madrid, ocupanta locului trei înaintea ultimelor zece etape, cu 60 de puncte, două mai puțin decât Barcelona și șase sub liderul Atletico, joacă în această etapă, a 29-a, acasă, cu Eibar. „Galacticii” sunt singurii rămași și în Liga Campionilor, astfel că au un program ceva mai aglomerat decât rivalele, dar, pe de altă parte, în campionat par să aibă un calendar mai favorabil, cu cele mai grele meciuri rămase, cu Barcelona și Sevilla, pe teren propriu.

Gazdele par în revenire de formă, fiind după trei victorii consecutive în toate competițiile. În total, „galacticii” sunt neînvinși de zece meciuri. 

Eibar nu e neapărat un adversar de temut, mai ales că bascii sunt fără victorie de 12 etape și sunt pe antepenultimul loc în clasament, cu doar 23 de puncte acumulate. Totuși, tocmai cu aceste echipe a avut Real Madrid probleme în acest sezon. Din cele patru înfrângeri suferite în acest campionat, trei au fost la Madrid, în fața lui Cadiz, Alaves și Levante. 

Real Madrid n-a pierdut niciodată acasă cu Eibar, iar bascii au reușit doar o remiză în toată istoria confruntărilor directe, la Madrid. În ultimele patru dueluri directe, indiferent de locul de dispuare, s-a impus de fiecare dată Real Madrid. 

Voi juca foarte simplu acest eveniment.Ma astept ca Real Madrid sa castige si chiar sa inscrie in ambele reprize.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lens vs Lyon
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.37
Real Madrid vs Eibar
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro