Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Superbet

1.Manchester City-Dortmund

În unul dintre primele meciuri din sferturile de finală, Manchester City joacă împotriva Borussiei Dortmund,astazi de la ora 22:00, pe „Etihad”. Gazdele pornesc ca mari favorite atât în dubla manșă, cât și în turul care se joacă pe propriu teren și în care vor încerca să obțină un rezultat prin care să nu aibă emoții peste o săptămână, în Germania. 

Va fi abia a treia confruntare oficială dintre cele două formații, după cele două care au avut loc în 2012, în faza grupelor. Atunci, Dortmund a scos un punct la Manchester, după un 1-1, iar acasă s-a impus cu 1-0, câștigând ulterior o grupă din care a mai făcut parte și Real Madrid. 

cota2.ro

Manchester City pare că nu a fost deloc scoasă din ritm de pauza de două săptămâni cauzată de meciurile echipelor naționale. Echipa lui Pep Guardiola s-a prezentat exemplar sâmbătă în Premier League, când s-a impus cu 2-0 la Leicester, în fața unei echipe aflate pe podium. De partea cealalta,oaspetii sunt intr-o forma foarte slaba.

  • Manchester City: W W W W W
  • Dortmund: L D W D L

Pont: Chiar daca gazdele sunt intr-o forma foarte buna si solistul ar fi pronosticul corect,eu voi juca acest eveniment la goluri.

2.Real Madrid-Liverpool

Madridul și Liverpool și-au depășit clar adversarele din optimi, Atalanta, respectiv Leipzig, echipe care ajungeau în sferturi anul trecut. Vin la acest meci după victorii clare în campionat, Liverpool chiar impresionând cu un 3-0 pe terenul lui Arsenal. 

Real Madrid vine după o serie de 4 victorii și este neînvinsă în ultimele 11 partide, în timp ce Liverpool și-a câștigat ultimele 3 meciuri la zero.

Madridul a pierdut 7 din ultimele 10 partide în care nu l-a avut pe Ramos pe teren în Champions League. Liverpool a primit o gură de oxigen cu întoarcerea lui Fabinho la mijloc și a lui Diogo Jota în atac. De partea cealaltă, Zinedine Zidane se confruntă și cu accidentările lui Dani Carvajal și Federico Valverde, precum și cu incertitudinea în cazul lui Eden Hazard. Posibila absență a lui Hazard poate fi contrabalansată de forma excelentă a lui Asensio. 

  • Real Madrid: W W W W D
  • Liverpool: W W W L L

Pont: Fara sa o mai lungesc ,va propun tot un pariu pe goluri.Ma gandesc ca ambele echipe vor inscrie si de aceea am ales un combo la SUPERBET.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Dortmund
Pronostic:
0-4g/meci
Cota
1.23
Real Madrid vs Liverpool
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.46
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro