Ponturi Pariuri Fotbal Bayern München vs PSG

BETFAIR EXCHANGE

Bayern München vs Psg

Champions League

cota2.ro


Psg nu a reușit sa ocupe prima poziție din prima liga franceza după înfrângerea cu Lille, echipa care s a distanțat din nou la 3 puncte fata de campioana Franței.


Cu excepția lui Parades, Psg va avea aceeași formație în confruntarea cu castigatoarea Ucl din 2020. Astfel ca vom avea în primul 11 al parizienilor cuplul Mbappe - Neymar, la care se mai adaugă Di Maria și Jean. Alături de argentinianul Paredes, eliminat pt acest meci, nu vor juca Verratti, Florenzi, Icardi, Kurzawa și Icardi.


Bayern a reușit o victorie la limita pe terenul celor de la Leipzig, echipa gazda reușind o dominare impresionanta în ideea obținerii a cel puțin 1 punct din marele derby.

Astazi vor juca fără cel mai în forma jucător al lor, Lewandowski, accidentat la genunchi, iar în fata va juca cel mai probabil, Sane. După informația asta, cota lui Bayern la victorie a urcat de la 1.75 la aproape 2.00.


Alte absente importante pentru bavarezi sunt: Tolliso, Gnabry, Costa D., Hoffmann


Din punct de vedere al atacului, Psg este mai bine pusa la punct, iar Bayern a avut mari probleme în crearea ocaziilor în primul lor meci cu Lewandowski pe banca.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayern München vs PSG
Pronostic:
X2
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 3.00
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro