Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

BETANO

1.Ajax-Roma

In seara asta,incepand cu ora 22.00 avem o infruntare intre două formații obișnuite cu Europa, cu Liga Campionilor chiar și cu fazele ei superioare.

Roma se agață cumva de această competiție. E pe locul 7 în Serie A și se află la 5 puncte de locurile de Liga Campionilor. Practic eventuala cucerire a trofeului ar veni la pachet cu asigurarea locului în cea mai importantă competiție intercluburi.

cota2.ro

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată în Europa, în ediția 2002/2003 a Ligii Campionilor, „lăncierii” câștigând atunci pe teren propriu, în timp ce la Roma s-a terminat egal, 1-1.

  • Ajax: W W W W W
  • Roma: D L W L W

În concluzie ne așteaptă o dublă plină de suspans a cărei învingătoare va da cel mai probabil peste Manchester United (favorită in dubla cu Granada).

Pont: Voi juca o dubla pe gazde pentru ca am tinut cont de forma prin care trec cele doua echipre si pentru ca pe teren propriu ,Ajax joaca foarte bine.

2.Granada-Manchester United

Granada și Manchester United joacă astazi de la ora 22:00 pe Estadio Nuevo Los Carmenes, în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Europa League. Diavolii sunt favoriți, în mod normal, atât în această dublă cât și în primul joc din Spania.

Echipa lui Diego Martinez trece printr-un moment destul de slab, care a început înainte de pauza internațională și care pare să continue și în prezent. După eșecul cu Molde, din a doua manșă a fazei secunde eliminatorii din UEL (înfrângere care nu a afectat calificarea, 1-2, după 2-0 în tur), Granada a pierdut și în La Liga, mai întâi la Valencia, 1-2, după care și acasă, în weekend, cu Villarreal, 0-3.

Pentru primul joc cu Manchester United, Diego Martinez nici nu are toți jucătorii importanți la dispoziție. Lipsesc fundașii laterali Carlos Neva, Dimitri Foulquier și Quini. Primii doi sunt accidentați, în timp ce ultimul nu a fost trecut pe lista UEFA. De asemenea, probleme medicale au și atacantul columbian Luis Suarez, dar și conaționalul său Neyder Lozano. 

Manchester United pare destul de sigură în acest moment de calificarea în sezonul următor al Ligii Campionilor. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer e în continuare pe locul al doilea în Premier League, departe de liderul City, dar cu un avans de nouă puncte față de a cincea clasată, Chelsea, după ce, în weekend, a câștigat cu 2-1 în fața lui Brighton, iar „albaștrii” au fost învinși clar de codașa West Bromwich, cu 5-2. 

Pont: Voi incerca un solist pe Manchester,chiar daca joaca in deplasare si cu siguranta nu va avea un meci foarte simplu



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ajax vs Roma
Pronostic:
1x
Cota
1.30
Granada vs Manchester United
Pronostic:
2
Cota
1.62
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro